Indesit IWSNE 61252 C ECO – mașina de spălat ieftină și atractivă

Modelul Indesit IWSNE 61252 C ECO este unul care atrage prin mai multe aspecte, începând cu designul și performanțele și continuând cu prețul și consumul redus. Avem de-a face astfel cu un model pentru un buget restrâns care nu face rabat de la calitate și care va câștiga cu siguranță simpatia multor clienți. Poate fi găsită la prețul de aproximativ 990 lei (verifică preț actualizat ), fiind una dintre cele mai ieftine de pe piață. Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea pornesc din jurul sumei de doar 33 de lei. În ciuda prețului redus, puterea de centrifugare este una mare, numărul de programe de spălare este variat, iar consumul de energie și de apă este unul redus. Aspectul mai puțin atractiv este reprezentat de capacitatea de spălare ceva mai mică, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea dacă avem în vedere prețul redus.

Designul mașinii este unul modern, la o primă vedere aceasta atrăgând prin panoul de control animat și aspectul elegant. Încărcarea se face frontal. Carcasa este în totalitate albă, iar hubloul este destul de generos astfel încât încărcarea sau descărcarea cu haine să  se facă ușor. Panoul de control are multe pictograme, informațiile fiind trecute chiar și pe sertarul pentru detergent. Pentru setarea programului sunt disponibile un buton circular central și un ecran LCD alături de câteva butoane simple. Interfața este, astfel, una foarte ușor de folosit de către persoane de toate vârstele. Modelul ocupă un spațiu de 85 x 59.5 x 42 cm, fiind unul slim și încadrându-se chiar și în spațiile mai mici. În același timp, dimensiunile acestuia permit încorporarea în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWSNE 61252 C ECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare pentru spălare este de 6 kg. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are o capacitate de 40 de litri.

La nivel tehnic, modelul are o putere de 1200 de rotații pe minut, o putere destul de mare pentru categoria din care face parte. Este de remarcat existența unui sistem special de detectare a spumei care previne excesul, reglează resursele și contribuie astfel la economisirea pe termen lung. Modelul permite programarea întârziată și este prevăzut cu un selector de centrifugare.

Indesit IWSNE 61252 C ECO are un număr de 16 programe, venind în întâmpinarea unor serii întregi de pete și țesături. Există astfel atât programe clasice de tipul celor pentru bumbac, lână, sintetice, delicate etc, cât și programe speciale precum cel pentru jeans, cel pentru haine sport ori cel pentru perdele sau mătase. În același timp, sunt oferite funcții pentru călcarea mai ușoară a hainelor, salvarea de timp sau energie.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte mic de curent electric. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de doar 0.72 kWh. Consumul anual de apă este de 8391 de litri. Modelul este astfel unul foarte economic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,
  • preț mic,
  • 1200 rpm,
  • este Slim

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSNE 61252 C ECO este un model cu un raport calitate-preț foarte bun care își merită locul în locuințele utilizatorilor nu foarte pretențioși.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.