Indesit IWSND 61252 C – mașina de spălat ieftină de clasă A++

Dacă ai un spațiu ceva mai mic pentru mașina de spălat, ai putea transforma acest lucru într-un avantaj. Modelele slim de tipul lui Indesit IWSND 61252 C au prețuri mult mai mici, iar în momentul actual oferă un nivel de performanță egal cu cel al modelelor standard. Mașina de spălat Indesit poate fi găsită la prețul de aproximativ 990 lei (verifică preț actualizat ), fiind una dintre cele mai atractive pentru cei cu un buget redus sau care au un spațiu mic pentru un acest tip de aparat electrocasnic. Punctele tari ale modelului sunt designul modern, consumul foarte redus de energie și numărul variat de programe de spălare. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea mai mică de spălare, dar aceasta este adaptată la dimensiuni. Având în vedere prețul foarte bun, acest aspect poate fi trecut cu vederea. Per ansamblu, modelul este unul cu un raport calitate-preț foarte bun.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul este unul modern și elegant, aspectul principal care se remarcă fiind panoul de control foarte animat, ce vine în contrast cu restul carcasei, care are un aspect imaculat datorită faptului că este albă în totalitate. Logo-ul Indesit este plasat în partea de sus a hubloului generos care permite încărcarea și descărcarea ușoară cu haine. Pe panou sunt disponibile foarte multe pictograme care să ușureze setarea programului potrivit. Pentru a ajuta și mai mult setarea, panoul a mai fost prevăzut cu un ecran LCD și un număr redus de butoane. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, aceasta putând fi încadrată atât în baie, cât și în bucătărie sau pe hol.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWSND 61252 C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 6 kg, aceasta fiind adaptată dimensiunilor. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are un volum de 40 de litri.

La nivel tehnic, se remarcă în primul rând viteza de centrifugare de 1200 de rotații pe minut care oferă un randament foarte bun, mai ales pentru un model atât de accesibil. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric. Consumul anual de energie este de 172 kWh, iar cel de apă este de 8391 de litri.

Indesit IWSND 61252 C oferă o serie de funcții gândite pentru economisirea de resurse. O primă astfel de funcție este cea Eco Time. Aceasta  poate spăla la nivel economic până la 3 kg de haine uşor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, fără a mai fi nevoie să se aștepte încărcarea completă a cuvei. Spălarea se face într-un interval de timp cu până la 30% mai scurt şi folosind până la 40% mai puține resurse. O altă funcție pentru economisire este cea Energy Saver care face o economie de curent de până la 70%.

Modelul are un număr de 16 programe variate pregătite să curețe orice tip de pată. Dintre programe amintim cele pentru bumbac, lână, sintetice sau delicate, cele dedicate, jeanșilor sau hainelor sport, precum și cele pentru spălare rapidă sau economisire. În același timp, este disponibilă și programarea întârziată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • preț mic,
  • 1200 rpm,
  • este Slim

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSND 61252 C este o mașină de spălat Slim, cu o capacitate de 6 kg, ce se va potrivi unei familii nu foarte numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.