Indesit IWSE61251CECO – o mașină de spălat rufe slim și ieftină

Indesit este un producător ce și-a câștigat reputația prin produse de calitate raportate la prețuri mici. De aceea astăzi vom discuta despre mașina de spălat rufe Indesit IWSE61251CECO, ce vine la un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), din punctul meu de vedere un preț extrem de bun, în special dacă ne gândim că vorbim de un model slim, care de obicei are un preț ceva mai ridicat.

Mașina de spălat este unul dintre electrocasnicele absolut necesare într-o casă după părerea mea. Te scutește de efort și timp pierdut cu spălarea lucrurilor manual. Din punct de vedere al designului, modelul în cauză are un aspect foarte plăcut, dispunând chiar și de display de tip LED(vă afișează timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, gradele și viteza de rotație folosită pentru centrifugare), care până acum câteva luni era întâlnit îndeosebi la modelele cu mult mai scumpe.

Panoul de control mai este dotat cu un selector de programe, cu încă câteva butoane, iar în partea stângă are practic un ghid al programelor de spălare, ce vă va ajuta să nu mai pierdeți timp căutând în manualul de utilizare ce program ar trebui să folosiți pentru fiecare tip de țesătură.

Poze cu mașina de spălat rufe Slim Indesit IWSE61251CECO

Indesit IWSE61251CECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Indesit este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare maximă de 1200 rpm. Bineînțeles că pentru rufele delicate va trebui să folosiți o viteză de rotație mai mică pentru a nu le deteriora. Capacitatea de încărcare este de până la 6 kg, suficient pentru a încăpea o lenjerie sau o cuvertură.

Cu siguranță consumul de energie și de apă este un aspect important în alegerea unui asemenea produs, de aceea este bine de știut că modelul este încadrat în clasa de eficiență energetică A+(adică are un consum de energie destul de mic), iar consumul anual de apă se ridică la 9303 L, ceea ce înseamnă că vei avea haine curate cu facturi destul de mici, atât la curent, cât și la apă.

Gama de programe este destul de variată, însumând un număr de 16, ce acoperă o paletă destul de largă de țesături: bumbac, jeans, lână, sintetice, colorate, sport, mix, etc. Programarea întârziată este extrem de folositoare atunci când plecați la servici și vreți să găsiți rufele spălate până vă întoarceți. Tot ce trebuie să faceți este să setați ora la care vreți să înceapă ciclul de spălare, și aceasta va porni singură, fără a fi nevoie de o supraveghere suplimentară.

Nu este nici foarte zgomotoasă, atinge 60 de dB la spălare și 81 dB la centrifugare, prin urmare își va face simțită prezența în mod special pe perioada stoarcerii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LED,
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 6 kg

Contra:

  • mi-aș fi dorit să fie mai silențioasă la centrifugare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSE61251CECO este o mașină de spălat rufe slim, ce se va încadra într-un apartament micuț, unde fiecare centimetru este important.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.