Indesit IWSE51051CECO – mașina de spălat cu funcții speciale de economisire

Atunci când alegi o mașină de spălat, consumul reprezintă un aspect important datorită influenței directe asupra cheltuielilor lunare. Indesit IWSE51051CECO este un model foarte economic, ce acordă o atenție specială atât resurselor energetice, cât și nivelului de apă folosit, dar și timpului. În plus, mașina are un preț foarte accesibil, fiind cu atât mai atractivă. Mașina de spălat Indesit poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea pornesc de la 33 de lei. Raportul calitate-preț al modelului este unul foarte bun, acesta remarcându-se printr-o serie de funcții speciale pentru economisire, un număr variat de programe de spălare care include și unele pentru articole speciale și nu în ultimul rând printr-un consum redus de energie. Pe termen lung modelul se dovedește a fi foarte economic. Un aspect care s-ar putea să convină tuturor este capacitatea de spălare ceva mai mică, dar aceasta este rezultatul adaptării la dimensiunile reduse.  

Designul acesteia combină aspectul de alb imaculat cu un panou de control foarte animat și modern. Impresia generală este că avem de-a face cu un aparat de calitate. Panoul de control este electronic și este dotat cu un ecran LCD, așa că setarea se face ușor. În plus, pentru acest lucru sunt disponibile foarte multe pictograme care însoțesc butoanele. Modelul ocupă un spațiu de 85 x 59.5 x 42 cm, fiind astfel ceva mai îngust decât unul obișnuit și  încadrându-se în orice spațiu.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWSE51051CECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare pentru spălare este de 5 kg, aceasta fiind suficientă pentru a face față lejer hainelor pentru 2-3 persoane. Pentru locuințele cu persoane mai multe vor fi necesare mai multe spălări. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are o capacitate de 40 de litri.

La nivel tehnic, modelul are o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut și își păstrează în același timp un nivel scăzut de zgomot. Astfel, nivelul de zgomot de la centrifugare atinge valoarea de 76 dB, iar cel de la spălare atinge valoare de 60 dB. Modelul se încadrează în clasa de eficiență la spălare A. Se remarcă în primul rând funcțiile Eco Time și Energy Saver. Astfel, funcția Eco Time permite  spălarea unor cantități mai mici de haine într-un timp cu până la 30% mai scurt și cu 40% mai puțină apă, nemaifiind necesară umplerea completă a cuvei cu haine. Apoi, funcția Energy Saver optimizează consumul de apă și energie datorită eficienței de acțiune mecanică a coșului pentru rufe. Este folosit cu până la 70% mai puțin curent electric.

Indesit IWSE51051CECO are un număr de 16 programe și cuprinde atât cele clasice precum cele pentru bumbac, lână, sintetice etc, cât și unele speciale pentru jeanșii, hainele de sport sau cele de exterior. Este disponibilă în același timp și programarea întârziată.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are prin urmare un consum redus de curent electric. Consumul pentru un ciclu de spălare standard este de 0.894 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • preț mic,
  • Slim

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare,
  • capacitatea de încărcare este mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSE51051CECO este o mașină de spălat potrivită pentru o familie mai puțin numeroasă, ce își face treaba destul de bine.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.