Indesit IWSD61251CECO – mașina de spălat ultra accesibilă

Dacă ai nevoie de o mașină de spălat nouă și ai un buget restrâns pentru asta, nu trebuie să te îngrijorezi. Există chiar și modele de brand care au un preț bun și care oferă în același timp o performanță bună. Un astfel de exemplu este Indesit IWSD61251CECO, un model aparținând unuia dintre cei mai apreciați producători de electrocasnice mari de pe piață. Mașina de spălat poate fi găsită la prețul de aproximativ 989 lei (verifică preț actualizat ), fiind una dintre cele mai accesibile. Raportul calitate-preț este însă unul foarte bun, modelul oferind o putere de centrifugare bună, o serie variată de programe de spălare și un consum redus. Un punct în minus al mașinii ar putea fi înregistrat în cazul familiilor mai numeroase unde ar fi necesar un număr mai mare de spălări datorită capacității de doar 6 kg de haine. Trecând însă peste acest aspect, modelul este unul foarte atractiv, mai ales dacă avem în vedere prețul foarte redus.

Designul modelului este unul modern și elegant, acesta îmbinând elemente clasice precum carcasa în totalitate albă cu un panou de control extrem de animat și prevăzut cu un sistem de comenzi electronice. Întregul panou este prevăzut cu pictograme, acestea ocupând chiar și capacul sertarului pentru detergent. Pentru setarea programului sunt disponibile trei butoane circulare și alte câteva simple, alături de un ecran LCD. Interfața este astfel intuitivă și prietenoasă, setarea fiind simplu și rapid de realizat. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, aceasta încadrându-se în orice baie, bucătărie sau hol.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWSD61251CECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare pentru spălare este de 6 kg, fiind necesar un număr redus de cicluri de spălare. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are o capacitate de 40 de litri.

La nivel tehnic, modelul se remarcă printr-o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut, o putere destul de mare pentru un model low-budget. Datorită funcțiilor Eco Time și Energy Saver, modelul oferă opțiunea de a salva resurse importante. Astfel, cu prima funcție nu va mai fi necesară spălarea doar atunci când mașina este încărcată complet, aceasta putând spăla o cantitate mai mică de haine într-un timp cu până la 30% mai scurt și cu 40% mai puțină apă. De partea cealaltă, funcția Energy Saver optimizează consumul de apă și energie datorită eficienței de acțiune mecanică a coșului pentru rufe și folosește cu până la 70% mai puțin curent electric.

Indesit IWSD61251CECO are un număr de 16 programe printre care se numără atât unele clasice de tipul celor pentru bumbac, lână, sintetice etc, cât și unele speciale de tipul celor pentru jeans sau haine sport. În același timp, este disponibilă și programarea întârziată, astfel încât spălarea să înceapă în intervalul orar dorit.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum destul de redus. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare standard este de 1.05 kWh. Consumul anual de apă este de 9303 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LCD,
  • preț mic,
  • 1200 rpm,
  • este Slim

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Perofrmanțe

Indesit IWSD61251CECO este o mașină de spălat Slim, potrivită pentru o locuință cu o suprafață mică, dar și pentru un buget restrâns.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.