Indesit IWSD61051CECO – mașina de spălat ieftină de calitate

Dacă vrei să îți schimbi mașina de spălat cu una nouă și ai un spațiu restrâns sau te-ai mutat de curând într-o garsonieră pentru facultate și trebuie să cumperi un astfel de aparat, modelul Indesit IWSD61051CECO ar putea fi cel potrivit pentru tine. Acesta are un preț mic și oferă la schimb un nivel de calitate foarte atractiv. Mașina de spălat poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat ). Prețul este unul dintre cele mai mici, în timp ce calitatea își menține un nivel bun. Astfel, sunt disponibile foarte multe programe de spălare, funcții speciale pentru economisire, iar consumul este unul redus. Un punct în minus ar putea fi reprezentat de cantitatea ceva mai mică de haine ce poate fi spălată față de modelele standard, dar acesta poate fi combătut prin faptul că mașina este economică, iar spălarea repetată nu aduce pierderi financiare mari.

Designul este unul elegant și inspiră încredere. Carcasa este în totalitate albă, iar hubloul este destul de mare pentru a face posibilă încărcarea ușoară cu haine. Ceea ce atrage în primul rând la design este panoul de control animat. Acesta este electronic și prevăzut cu mai multe pictograme și butoane care fac programarea foarte ușoară, intuitivă. Există și un ecran LCD care oferă informații suplimentare despre program. Mașina se încadrează în clasa slim, fiind mai îngustă decât alte modele.  Dimensiunile sale sunt de 85 x 59.5 x 42 cm, aceasta putând fi încadrată cu ușurință atât în baie, cât și în bucătărie sau pe hol.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWSD61051CECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare pentru spălare este de 6 kg și este destul de mare pentru a face față chiar și hainelor mai multor persoane. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are o capacitate de 40 de litri.

La nivel tehnic, modelul are o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut, iar aceasta poate fi selectată după preferințe. Un aspect care se remarcă este existența funcțiilor Eco Time și Energy Saver. Acestea permit  spălarea unor cantități mai mici de haine într-un timp cu până la 30% mai scurt și cu 40% mai puțină apă, respectiv optimizarea consumului de apă și energie. În al doilea caz este exploatat avantajul eficienței de acțiune mecanică a coșului pentru rufe și este folosit prin urmare un procent cu până la 70% mai mic de curent electric.

Indesit IWSD61051CECO are un număr de 16 programe. Acestea sunt atât de variate încât includ și variante pentru anumite tipuri de haine care necesită o spălare specială. Este vorba de programele pentru jeans, haine de sport sau haine de tipul gecilor. Sunt disponibile în același timp programele obișnuite precum cele pentru bumbac, lână, sintetice etc. Nu în ultimul rând, este disponibilă și programarea întârziată, astfel încât spălarea să înceapă la o anumită oră convenabilă pentru tine.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, fiind destul de economic. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare standard este de 1.04 kWh. Modelul se mai încadrează în clasa de eficiență la spălare A, dovedind astfel că are rezultate foarte bune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,
  • preț mic,
  • Slim

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSD61051CECO este o mașină de spălat rufe cu un raport calitate-preț avantajos în special pentru utilizatorii cu un buget limitat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.