Indesit IWSD51051CECO – mașina de spălat slim la design și la preț

În cazul în care ai un buget ceva mai restrâns pentru o mașină de spălat nouă și ai și un spațiu limitat, trebuie să știi că poți găsi și modele de calitate care să se asigure că hainele tale vor fi mereu curate și împrospătate. Un astfel de model este Indesit IWSD51051CECO. Mașina de spălat poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 945 lei (verifică preț actualizat ), fiind astfel foarte atractivă. Punctele sale tari sunt programele variate de spălare adaptate pentru situații diferite, funcțiile pentru economisire și consumul redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea mică de spălare. Dacă ne uităm însă la preț și la restul dotărilor, acest aspect poate fi trecut cu vederea. Per ansamblu, modelul reprezintă o alegere inspirată și mai ales utilă, acoperind atât aspectul financiar, cât și cel legat de spațiu și oferind în plus o performanță bună.

Designul acestuia atrage prin aspectul modern datorat, în primul rând, panoului de control foarte interactiv. Acesta are numeroase pictograme, un ecran LCD și un număr redus de butoane, astfel încât să poți seta cât mai ușor programul de spălare și să ai informațiile necesare la îndemână. Logo-ul Indesit este plasat discret pe hublou. Mașina este de tip slim și ocupă un spațiu de 85 x 59.5 x 42 cm, putând fi încadrată în orice spațiu și încorporată chiar și în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWSD51051CECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 5 kg, acest lucru datorându-se mai ales dimensiunilor reduse. Materialele din interior sunt foarte calitative și rezistente. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Tamburul are un volum de 40 de litri.

La nivel tehnic, modelul are o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de curent electric.

Printre tehnologiile și funcțiile disponibile se numără sistemul Overflow care asigură un control inteligent al cantității de apă, asigurându-se astfel că nu se face risipă și protejând, în același timp, împotriva inundațiilor.

Indesit IWSD51051CECO oferă o serie de funcții gândite pentru economisirea de resurse. Astfel, funcția Eco Time asigură spălarea eficientă și economică a cantităților mici de haine, fără a mai fi nevoie să se aștepte încărcarea totală a cuvei. Pot fi spălate până la 3 kg de haine uşor murdare din bumbac sau din materiale sintetice într-un interval de timp cu până la 30% mai scurt şi folosind cu până la 40% mai puțină energie și apă. O altă funcție pentru economisire este Energy Saver care asigură o spălare eficientă cu o economie de curent de până la 70% față de un program standard.

Modelul are un număr de 16 programe variate. Pe lângă programele clasice pentru bumbac, lână, sintetice sau delicate, există o serie de programe speciale. Dintre acestea enumerăm programul dedicat jeanșilor care spală la perfecție hainele din denim, păstrându-le textura și culoarea, programul pentru haine sport care are grijă de echipamentul sportiv, precum și programul Outdoor Wear care spală și usucă delicat țesăturile tehnice speciale. În același timp, este disponibilă și programarea întârziată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • afișaj LED,
  • preț mic,
  • este slim

Contra:

  • capacitatea de încărcare este mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWSD51051CECO este o mașină de spălat potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, ce are un buget destul de mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.