Indesit IWE81282BCECO – cost mic, eficiență maximă

Cu toții ne dorim să putem optimiza timpul cât mai bine, astfel încât să ne rămână suficient și pentru activități relaxante împreună cu cei dragi. De aceea ne utilăm casa cu tot felul de electrocasnice cu cât mai multe funcții, pentru a ne asigura de cele mai bune rezultate. Unul dintre electrocasnicele de care nu m-aș despărți niciodată este și mașina de spălat rufe, iar unul dintre modelele care pot spune că mi se par accesibile este și Indesit IWE81282BCECO, ce vine la un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat)un preț mai mult decât decent pentru funcțiile sale.

În ceea ce privește designul, pot spune că vorbim de o mașină de spălat cu un aspect plăcut, dotată cu un panou de control cu afișaj de tip LCD, ce oferă toate detaliile legate de ciclul de spălare(timp rămas până la finalul ciclului de spălare, număr de rotații, temperatură). Este complet albă, astfel că se va încadra în locuința voastră indiferent de culoarea mobilei sau a faianței.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWE81282BCECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Indesit IWE81282BCECO este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, suficient cât să scoți rufele foarte bine stoarse și să nu mai fie nevoie să mai stea mult timp pe culme. Are o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce înseamnă că puteți spăla chiar și țesături mai voluminoase, precum o pilotă sau o pătură.

În ceea ce pivește eficiența energetică, este încadrată în clasa A++, iar pentru eficiență la spălare este încadrată în clasa A. Are 16 programe de spălare, ce acoperă cam toate tipurile de țesături, de la bumbac, la cele din mătase.

Dispune de opțiunea Delay Timer, ce vă ajută să programați pornirea mașinii de spălat în intervalul orar cel mai convenabil, astfel că în cazul în care plecați de acasă, o puteți programa, astfel încât ciclul de spălare să fie terminat când ați ajuns acasă, iar rufele să fie gata de întins pe culme.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • 1200 rpm

Contra:

  • pentru prețul său cred că nu pot cere mai mult

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWE81282BCECO este o mașină de spălat rufe cu specificații bune, raportată la un preț extrem de convenabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.