Indesit IWE71251BECO – o mașină de spălat ușor de folosit

Mă gândeam zilele trecute să-i fac mamei un cadou, și cum vechea mașină de spălat nu mai dă randament, mi-am zis că i-ar fi de folos o mașină de spălat rufe Indesit IWE71251BECO, ce vine la un preț de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare ținând cont de specificațiile sale ce pot concura lejer cu modele mul mai scumpe.

Din punct de vedere al designului, vorbim de o mașină de spălat rufe cu un aspect plăcut, pe o nuanță de alb, ca marea majoritate a modelelor. În felul acesta se va asorta cu orice mobilier ai avea în casă, indiferent de nuanța sa. În partea de sus se găsește panoul de control destul de bine accesorizat, dispune de un display LCD, unde se poate urmări viteza de rotație, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălat și temperatura la care sunt spălate rufele. Deasupra display-ului mai găsiți câteva butoane, iar în centru selectorul de programe.

Este un model destul de ușor de folosit, astfel încât să nu creeze bătăi de cap pentru că folosește tehnologii noi.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit IWE71251BECO

Indesit IWE71251BECO

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de maxim 1200 rpm, suficient cât să scoateți rufele foarte bine stoarse, astfel încât nu vor mai avea nevoie să stea mult timp pe culme pentru a se usca.

Are o capacitate de încărcare destul de generoasă, de 7 kg, ceea ce o face ideală pentru familiile numeroase, în care se strâng multe rufe la final de săptămână, dar în același timp se pot spăla și țesături cu un volum mare, cum sunt pilotele, păturile, cuverturile, etc. Nu va mai fi nevoie să vă chinuiți să le spălați manual sau să le duceți la curățătorie. De acum le veți putea spăla acasă.

Potrivit specialiștilor, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B, ceea ce înseamnă că rufele sunt spălate în mod eficient fără un consum mare de apă sau curent.

Dezvoltă 16 programe de spălare(bumbac, jeans, lână, perdele, sport, etc), astfel încât fiecare tip de țesătură să beneficieze de o spălare adecvată, fără a fi deteriorată în vreun fel. Este bine de știut că în cazul în care alegeți totuși să spălați manual anumite haine, le puteți stoarce cu ajutorul mașinii de spălat, apăsând doar selectorul de centrifugare.

De asemeni mașina de spălat Indesit are funcția de programare întârziată, ceea ce înseamnă că dimineața înainte de a pleca la servici o puteți programa să înceapă cu doar ceva timp înainte să veniți de la servici. La ora stabilită aceasta va porni ciclul de spălare stabilit, fără să aibă nevoie de supraveghere, iar în momentul în care ajungeți acasă rufele sunt gata de întins pe culme.

Nu este nici foarte gălăgioasă, mai exact atinge un nivel de zgomot de 75 dB la centrifugare și 60 dB la spălare, prin urmare vă puteți vedea liniștiți de alte activități în timp ce spală rufele.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • mi-aș fi dorit să aibă o eficiență mai mare la spălat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IWE71251BECO este o mașină de spălat rufe ușor de utilizat, cu funcții interesante, ce își dovedește eficiența cu fiecare spălare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.