Indesit IWE 6125 – o mașină de spălat eficientă

Îți dorești o mașină de spălat rufe eficientă, care să nu te facă să bagi mâna adânc în buzunar? Ei bine ce părere ai despre modelul Indesit IWE 6125. Are un preț de aproximativ 1149 lei(verifică preț actualizat)și vine echipată corespunzător, astfel încât rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare. Indesit se face cunoscut românilor ca fiind un  brand ce produce electrocasnice eficiente, durabile, cu un raport calitate-preț foarte bun.

Nici acest model nu se dezice de la regula de mai sus, impresionând printr-o serie de calități. În ceea ce privește designul, discutăm despre un model plăcut, cu finisaje bine realizate, ce te va cuceri încă de la prima utilizare. Mașina este complet albă și vine accesorizată în partea superioară cu un panou de control bine pus la punct. În partea dreaptă avem un display digital destul de mare, ce îți afișează detaliile ciclului de spălare, plus câteva butoane deasupra, în centru este selectorul de programe și butonul de ON/OFF, iar în partea stângă se află sertarul pentru detergent.

Poze cu mașina de spălat rufe

Indesit IWE 6125

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație maximă de 1200 rpm, suficient încât rufele tale să nu mai necesite să stea prea mult timp pe culme la uscat. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, din punctul meu este ok având în vedere prețul extrem de accesibil.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă un consum destul de mic, prin urmare și o factură decentă; clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B.

Are un număr de 16 programe, între care avem: programul rapid, extre-clătire, bumbac, delicate, perdele, jeans, lână, sport, încălțăminte, etc. Practic vei putea spăla cam orice tip de material, fără grija că s-ar putea deteriora.

Pe partea de funcții mașina de spălat beneficiază de programare întârziată, ceea ce înseamnă că poți băga rufele în cuvă, poți adăuga detergentul, setezi ora la care vrei să înceapă programul de spălare și poți pleca liniștit de acasă. Când te vei întoarce, vei găsi rufele proaspăt spălate.

Pe durata spălării își face puțin simțită prezența, atingând un nivel de zgomot de 63 dB, iar pe durata centrifugării atjunge la 73 dB.

Din punctul meu de vedere, mașina de spălat rufe Indesit se va încadra perfect atât în bucătăria, cât și în baia unui utilizator nu foarte pretențios, ce nu își permite să investească o sumă foarte mare într-un asemenea produs.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • display digital,
  • 16 programe de spălare,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.4
Performanțe - 8.4

8.5

O alegere eficientă

Indesit IWE 6125 este o mașină de spălat rufe elegantă, potrivită pentru un buget mic, ce oferă performanțe destul de bune.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.