Indesit IWD 71252 C – pentru rufe impecabile

În viața de zi cu zi timpul meu liber este limitat, poate de aceea încerc să găsesc soluții pentru ca activitățile casnice să îmi ocupe cât mai puțin timp. S-au dus vremurile când femeile se căsătoreau și stăteau acasă să aibă grijă de copii, de familie, să fie toate puse la punct. În ziua de astăzi femeile sunt independente, au un job și au grijă de casă și de familie. Tocmai de aceea căutăm să ne optimizăm sarcinile cât mai bine posibil, astfel încât să avem timp și pentru suflețelul nostru, și pentru oamenii și lucrurile care ne încarcă cu energie pozitivă. Din punctul meu de vedere într-o casă sunt extrem de importante câteva electrocasnice, printre care și mașina de spălat. Și nu este neapărat nevoie să alocăm o sumă impresionantă pentru un astfel de obiect. Un exemplu în acest sens este Indesit IWD 71252 C. Are un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), dar îți pot spune că impresionează prin calitățile sale.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe simplitate, și nu dă greș. Este complet albă, accesorizată în partea superioară cu un panou de control ușor de folosit. În partea dreaptă are câteva butoane, de pauză, de programare întârziată, pentru modul eco, selectorul de temperatură, cel pentru viteza de rotație, un display de tip LCD(ce îți afișează timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare), în centru selectorul de programe și butonul de pornire, iar în stânga are sertarul pentru detergent. Cântărește 66,5 kg și o poți monta destul de ușor în orice colț al casei cu acces la apă.

Poze cu mașina de spălat rufe

Indesit IWD 71252 C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Indesit este un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de rotație de 1200 rpm. Practic poți spăla destul de ușor și articole mai voluminoase, așa cum sunt gecile.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 1,07 kwh, ceea ce înseamnă că vei avea rufele impecabile cu un consum de energie extrem de decent. Consumul mediu anual de apă este de 10623.

Cele 16 programe sunt suficiente pentru a spăla corespunzător fiecare tip de țesătură, astfel încât durata de viață a fiecărui articol să fie prelungită. Între programele standard se numără și cele de: perdele, jeans, lână, delicate, etc.

Pe partea de funcții, modelul vine echipat cu funcția de protecție împotriva inundațiilor și cu cea de programare întârziată(potrivită atunci când pleci de acasă si vrei să găsești rufele proaspăt spălate).

Mașina de spălat nu este nici gălăgioasă, atinge un nivel de zgomot de 60 dB la spălare și 75  dB la centrifugare, ceea ce înseamnă că nu deranjează prea tare atunci când este pusă la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 7 kg capacitate de încărcare,
  • 16 programe de spălare,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • designul putea fi mai modern

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 8.1
Performanțe - 9

8.8

O alegere inspirată

Indesit IWD 71252 C este o mașină de spălat potrivită pentru familiile numeroase, cu un raport calitate-preț extrem de avantajos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.