Indesit IWD 71051 – mașina de spălat rufe ieftină și atractivă

Mașina de spălat este un aparat indispensabil în orice locuință, iar dacă a venit momentul să schimbi mașina veche, vei găsi soluții potrivite chiar și în cazul în care nu ai un buget mare la dispoziție.  Indesit IWD 71051 este unul dintre cele mai ieftine modele care îmbină o capacitate decentă de spălare cu programe variate și un consum bun. Are un preț de aproximativ 1319 lei (verifică preț actualizat), fiind o opțiune foarte atractivă pentru cei cu bugete mai mici.

Mașina are un design simplu, dar căruia îi adaugă un ecran LCD și o interfață foarte bine descrisă prin pictograme, astfel încât pe primul loc să se afle utilizarea ușoară. Carcasa este complet albă, iar modelul este prevăzut cu un design lateral special, care să scadă nivelul de vibrații și zgomot. Aspectul general este unul plăcut, de un alb imaculat. Aparatul măsoară 85 x 59.5 x 53.5 cm, fiind potrivit pentru băi, bucătării, dar și spații mai mici.

Poze cu mașina de spălat rufe

Indesit IWD 71051

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare pentru spălare este de 7 kg, așa că mașina este potrivită pentru a spăla hainele pentru o familie chiar și de 3-4 persoane.

La nivel tehnic, modelul beneficiază pentru început de o putere de centrifugare de 1000 rotații pe minut, așa că asigură o stoarcere destul de bună.

Mașina de spălat îți pune la dispoziție 16 programe dintre cele mai variate. Vei găsi mai întâi programele clasice precum cel pentru bumbac, lână, sintetice sau delicate. Acestea sunt însoțite de programe pentru articole speciale precum jeanșii, hainele sport sau perdelele, dar și unele pentru economia de timp și energie. Opțiunea Energy Saver oferă o economie de energie de până la 70% datorită optimizării consumului de apă și creșterii eficienței mecanice, iar opțiunea Eco Time permite spălarea unei cantități mai mici de haine cu un minim de resurse și într-un timp cu 30% mai scurt. Nu va mai fi nevoie astfel să aștepți ca mașina să se umple cu haine înainte să speli și nici nu vei mai face risipă de resurse atunci când speli o cantiate mică de haine.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că facturile vor fi foarte mici. Consumul mediu de energie pentru un ciclu este de 1.26 kWh, iar consumul anual de apă este de 9039 litri.

Mașina are un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB și de 60 dB la spălare.

Capacitatea de încărcare, dotările și consumul sunt foarte atractive pentru nivelul său de preț. Mașina poate reprezenta chiar și o soluție de economisire, prin faptul că are o calitate ridicată și te ajută să economisești bani pe care să îi aloci achiziției unui alt aparat electrocasnic sau unei alte investiții pentru creșterea confortului locuinței.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant și interfață intuitivă
  • capacitate bună de spălare
  • număr mare de programe
  • consum redus, de clasă A+

Contra:

  • nivelul de zgomot putea fi mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.5
Performanțe - 8.3

8.5

O alegere accesibilă

Indesit IWD 71051 este o mașină de spălat rufe cu un aspect plăcut și un raport calitate-preț foarte avantajos pentru orice utilizator.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.