Indesit Innex XWE71252W – spală rufele eficient și ieftin

Indiferent că locuim la casă sau într-un apartament, cu toții avem nevoie de o mașină de spălat rufe automată. Și asta pentru că este ușor de folosit, și îți economisește o groază de timp. În zilele noastre inclusiv bărbații le pot folosi, prin urmare spălatul rufelor nu mai este o sarcină pentru doamne, ci pentru mașina de spălat.

Gândindu-mă câte alte activități fac pe durata unui ciclu de spălare, nu pot să nu mă întreb cât de greu a fost pe vremea părinților noștri când toate trebuiau spălate de mână…..Unul dintre modelele ce mi-a atras atenția, nu doar prin design, ci și pentru preț, este mașina de spălat Indesit Innex XWE71252W. Are un preț de aproximativ 1250  lei (verifică preț actualizat), și vine în întâmpinarea celor ce își doresc eficiență cu un cost mic.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe o linie simplistă, dar de mult bun gust. Mai exact este complet albă, astfel că se va asorta cu mobila voastră indiferent de culoarea ei și în partea de sus dispune de un panou de control dotat cu un afișaj de tip LCD, unde veți putea urmări câteva detalii importante legate de ciclul de spălare (gradele la care se desfășoară cicul de spălare, timpul rămas până la finalul ciclului de spălare și viteza de rotație) și în centru este selectorul de programe plus încă câteva butoane ușor de folosit.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE71252W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Indesit este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1200 rpm, ceea ce înseamnă că veți scoate rufele aproape uscate din cuvă. Viteza de centrifugare va fi adaptată în funcție de fiecare tip de material spălat, astfel încât să nu fie deteriorat. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, suficient de generoasă cât să puteți spăla lucruri mai voluminoase, gen pilote, pături etc, dar cu siguranță aveți posibilitatea să faceți și încărcări mai mici, ce sunt recomandate în special pentru programul de reîmprospătare.

Potrivit testelor la care a fost supusă înainte de lansare, mașina de spălat Indesit a fost încadrată în clasa de eficiență energetică A++ , de unde rezultă că are un consum mic de energie, prin urmare și factura la curent va fi una la fel de mică.

Modelul vine cu 16 programe de spălare, ce la veți găsi tipărite în partea stîngă sus pentru a fi siguri că faceți selecțiile adecvate fiecărui tip de țesătură. Cu siguranță cele 16 programe acoperă marea majoritate a materialelor, astfel încât nu veți întâmpina probleme în ceea ce privește deteriorarea acestora pentru spălare neadecvată. În afară de programele standard, mașina de spălat de la Indesit dispune de un ciclu de îndepărtare a mirosurilor persistente.

Un aspect foarte important la noile mașini de spălat este faptul că le puteți programa să înceapă spălarea la ce oră doriți. Mi se pare o funcție binevenită în cazul în care plecați de acasă câteva ore și doriți să găsiți ciclul de spălat finalizat cu doar cateva minute înainte să vă întoarceți. Consumul anual de apă se ridică la 10623 L, ceea ce înseamnă un consum relativ mic, deci concluzia ar fi că se pot obține rezultate excelente cu un consum mic de energie, dar și de apă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit Innex XWE71252W este o mașină de spălat cu un preț decent, ce poate concura lejer cu modele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Buna ziua.Am si eu o masina de spalat identica si de ceva timp are o problema.In timpul programului de spalare din cand in cand piuie o alarma der nu apare nici un indiciu pe display.Va rog daca puteti sa ma indrumati undeva unde pot sa gasesc un sfat.Va multumesc.

  2. Spala bine, insa este zgomotoasa la centrifugare! La prima utilizare sunetul m-a speriat, de-a dreptul! Aveam senzatia ca, din clipa in clipa, urmeaza sa decoleze…! Poate sa mearga la casa la curte, unde vecinii sunt mai departe, insa la apartament, pentru a folosi o astfel de masina, trebuie sa ai vecini intelegatori…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.