Indesit Innex XWE71251W – o mașină de spălat eficientă, la un preț mic

S-au dus vremurile în care țesăturile se spălau de mână și trebuia să aștepți zile în șir până se uscau. În vremurile noastre lucrurile decurg mult mai rapid, de aceea avem nevoie să ne echipăm locuința cu electrocasnice utile și eficiente.

Mașina de spălat rufe nu ar trebui să lipsească din nici o casă după părerea mea. Modelul care mie mi-a atras atenția este Indesit Innex XWE71251W, ce vine la un preț de aproximativ 1250  lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil pentru specificațiile de care dispune.

Din punct de vedere al designului, impresionează printr-un aspect plăcut și aerisit. Se știe că modelele mai vechi aveau un panou de control destul de încărcat, în timp ce noul model vine cu un afișaj de tip LCD(unde puteți urmări timpul rămas pînă la terminarea ciclului de spălat) în partea de sus și doar câteva butoane pentru selecțiile de programe, temperatură, pornire și oprire și în partea din stînga aveți casetuța pentru detergent, balsam etc. Ce îmi place este că pe acea casetuță sunt desenate și programele de spălare, ajutându-ne în felul acesta să facem selecția potrivită.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit Innex XWE71251W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vorbim de o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm și este încadrată la clasa de eficiență energetică A+. Asta presupune un consum de energie destul de mic, prin urmare și o factură mică la curent. Capacitatea de încărcare este destul de generoasă, de 7 kg, ceea ce vă permite să spălați chiar și o pilotă sau anumite țesături mai voluminoase.

Mașina de spălat Indesit dispune de 16 programe, suficiente cât să acopere marea majoritate a materialelor, astfel încât acestea să fie spălate corespunzător(bumbac, lână, sintetice, sport, încălțăminte, delicate, etc)

Pe partea de funcții, modelul dispune de opțiunea de Delay Timer, ce vă permite să efectuați programarea începerii ciclului de spălare la ora programată. Această opțiune este utilă în cazul în care plecați mai multe ore de acasă și vă doriți ca la întoarcere ciclul să fie finalizat.

Are un consum anual de 10623 l de apă, ce o încadrează în categoria mașinilor de spălat economice.

Nu a fost nicicând mai ușor să speli rufele într-un mod atât de eficient.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit Innex XWE71251W este o mașină de spălat cu un preț destul de rezonabil, ce oferă eficiență la spălare indiferent de tipul de țesătură spălat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.