Indesit Innex XWDE 961480X – ideală pentru o familie numeroasă

Cine nu și-ar dori ca odată scoase rufele din mașina de spălat să le poată împacheta și așeza direct pe raftul din dulap? Și nu pentru că suntem comozi, ci pentru că de multe ori spațiul destul de restrâns ne împiedică să întindem rufele pentru a se usca cât mai repede. De multe ori ni se întâmplă să le înghesuim pe culme și observăm că prind un miros neplăcut. Cam asta ar fi problema la apartamentele noastre. Dar iată că vine și soluția salvatoare, și anume, mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480X,  ce poate fi achiziționată la un preț de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere capacitatea sa de încărcare, dar și viteza de rotație. De cele mai multe ori la un asemenea preț întâlnim la concurență numai mașina de spălat, așa că aș putea spune că prețul este mai mult decât decent.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al aspectului, se observă o imbunătățire considerabilă față de modelele anterioare, mai multă eleganță, mai mult rafinament și totodată materiale de o calitate superioară. Finisajele sunt destul de bine realizate, astfel că se va potrivi de minune atât în bucătăria proaspăt renovată, cât și într-o baie interesant decorată.

Modelul este alb, doar ușa de la cuvă este argintie, reușind să creeze un contrast plăcut. În partea superioară este accesorizată cu un panou de control foarte bine pus la punct, în centru se observă selectorul de programe, plus câteva butoane, iar în partea dreaptă un ecran de tip LCD, cu monitorizare a timpului rămas până la finalizarea ciclului de spălare, dar și a vitezei de rotație folosită pentru tura respectivă.

Poze cu mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480X

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat cu uscător Indesit Innex XWDE 961480X este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1400 rpm și cred că aceasta este cea mai mare întâlnită până acum la o mașină de spălat. Are o capacitate de încărcare extrem de generoasă, de 9 kg la spălare și 6 kg la uscare, ceea ce o face ideală pentru familiile numeroase, în care se strâng multe rufe la spălat.

Potrivit testelor de eficiență, modelul Indesit se încadrează în clasa A atât în ceea ce privește consumul de energie, cât și în ceea ce privește eficiența la spălare și la centrifugare. Consumă aproximativ 6,12 kwh/program și 19000 L de apă/anual, un consum destul de rezonabil, având în vedere că este o mașină de spălat cu uscător.

Numără până la 16 programe de spălare, și 12 pentru uscare, ce vor acoperi toată gama de țesături, astfel încât acestea să nu se deterioreze în vreun fel nici când sunt spălate, nici când sunt uscate. Are atât programe standard, cât și programe speciale pentru spălare.

În cazul în care vă gândiți că ar putea face mult prea multă gălăgie în casă, ei bine nu aveți de ce să vă faceți griji, și aste pentru că nu va fi mai zgomotoasă decât o mașină de spălat obișnuită, atinge 54 dB la spălare și 81 dB la centrifugare.

De acum gata cu rufele întinse pe culme, plus de asta veți economisi timp și energia de a mai desfășura o acțiune în plus pentru ca rufele să ajungă gata curate și uscate în dulap.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LCD,
  • are uscător,
  • 1400 rpm,
  • 9 kg,
  • programare întârziată

Contra:

  • puțin zgomotoasă la centrifugare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru cei ce duc lipsă de spațiu, Indesit Innex XWDE 961480X ar putea fi soluția ideală pentru a nu mai fi nevoită să întinzi rufele.

User Rating: 3.17 ( 13 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.