Indesit Innex XWC61051W – spală rufele cât mai eficient

Vechea mașină de spălat rufe îți cam dă bătăi de cap? Poate ar fi momentul să o schimbi, și nu neapărat cu una scumpă. La un preț mai mult decât decent te poți bucura de rezultate excelente în ceea ce privește curățenia rufelor tale, în cazul în care alegi modelul Indesit Innex XWC61051W. Costă aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design încântător.

Aspectul este primul punct care te va convinge că produsul merită investiția. Finisajele sunt foarte bine realizate, iar materialele de cea mai bună calitate. Realizat pe o nuanță de alb, produsul se integrează ușor în orice cameră este montat și cu siguranță se face remarcat prin delicatețea sa. Panoul de control pare destul de bine gândit, astfel că în partea stângă se află sertarul pentru detergenți, urmat de selectorul de programe, plus alte câteva butoane, ce te vor ajuta să optimizezi fiecare ciclu de spălare.

Poze cu mașina de spălat Indesit Innex XWC61051W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Indesit Innex XWC61051W este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de 1000 rpm și se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1,05 kwh/program standard. Capacitatea de încărcare este de maxim 6 kg, dar asta nu înseamnă că nu se pot spăla și mai puține rufe.

Cu un număr de 16 programe, modelul acoperă fiecare tip de țesătură, astfel că hainele voastre vor fi spălate corespunzător. În această gamă veți găsi programe precum: mătase/perdele, sport, bumbac, delicate, sintetice, etc. De asemeni modelul este echipat și cu un afișaj de tip LED, ce indică gradele de spălare, viteza de rotație la care sunt spălate rufele, etapa de spălare, precum și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare.

Nu este nici zgomotoasă, mai exact atinge 59 dB pe durata spălării și 77 dB la centrifugare, adică nu ajunge să deranjeze pe cei din locuință atunci când este pusă în funcțiune.

De acum spălatul rufelor poate fi o activitate la care se vor descurca și bărbații.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • ieftină

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să aibă o viteză de rotație mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit Innex XWC61051W este o mașină de spălat rufe eficientă, destul de silențioasă, cu un preț destul de mic, ce poate fi comparată cu modele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.