Indesit Innex XWA61251W – mașină de spălat cu afișaj LED la un preț mic

Cine a spus că o mașină de spălat rufe nu poate să aibă un preț decent și totuși să fie extrem de eficientă? Un model în acest sens este și mașina de spălat Indesit Innex XWA61251W, ce vine la un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizatși totodată se bucură de niște specificații destul de bune, ce de regulă le întâlneam la un preț mult mai mare.

Din punct de vedere al designului, modelul face parte din cea mai recentă gamă lansată de producător, beneficiind de un aspect destul de plăcut, ce se va încadra oricărui cămin. Este disponibilă în variantă albă, astfel că se va asorta cu orice tip de nuanță ar avea mobila. În partea superioară putem observa faptul că modelul beneficiază de un display de tip LED, unde vați putea urmări gradele la care sunt spălate rufele, viteza de rotație și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare. De asemeni mai are și un selector de programe, dar și alte câteva butoane, ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite fiecărui ciclu.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit Innex XWA61251W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce atinge viteza maximă de rotație de 1200 rpm. Are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient pentru țesăturile uzuale, iar în ceea ce privește clasa energetică, este încadrată în categoria A+, ceea ce înseamnă un consum relativ mic și implicit și o factură mică la curent. Consumul mediu de apă/an ajunge la 8643 L, un consum destul de mic după părerea mea, prin urmare mașina de spălat oferă rezultate excelente cu un consum mic de energie, dar și de apă.

Modelul Indesit disune de 16 programe de spălare, de la cele uzuale(bumbac, lână, sintetice), la cele pentru încălțăminte, mătase sau de îndepărtare a mirosurilor neplăcute.  Cele 16 programe au fost create de așa natură să acopere marea majoritate a țesăturilor, pentru a fi siguri că nu se vor deteriora în timpul spălării.

De acum veți utea programa mașina de spălat să înceapă ciclul de spălare la ora pe care o doriți, astfel că veți putea pleca de acasă liniștiți, iar mașina va începe să spele când a fost programată.

Nu a fost nicicând mai ușor să spălați rufele și iată că ele pot fi spălate eficient și cu o mașină de spălat ieftină.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LED,
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 6 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit Innex XWA61251W este o mașină de spălat rufe ieftină, cu specificații ce pot concura cu modele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.