Indesit Innex XWA61051W – Rufe curate în timp record

Te gândești să achiziționezi o mașină de spălat rufe, dar nu te poți decide asupra unui model? Noi îți propunem astăzi mașina de spălat rufe Indesit Innex XWA61051W, un model ce face parte din noua gamă de la Indesit, ce are un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de accesibil dacă îl raportăm la specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului discutăm de un model modern, destul de elegant, accesorizată cu un panou de control dotat cu sistem de afișaj de tip LED și butoane ce permit selectarea programului potrivit fiecărei încărcături. Modelul este disponibil pe o nuanță albă, ce se va încadra în orice bucătărie sau baie, indiferent de culoare mobilei.

Poze cu mașina de spălat rufe Indesit Innex XWA61051W 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Indesit Innex XWA61051W  este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce atinge 1000 rpm. Capacitatea de încărcare este destul de generoasă, mai exact de 6 kg, ce presupune suficient spațiu pentru a spăla chiar și o pilotă, nu foarte voluminoasă.

Potrivit testelor la care a fost supusă, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, rezultând un consum mic de energie electrică. Are 16 programe de spălare, adecvate fiecărui tip de țesătură, astfel încât durata de viață a hainelor să fie prelungită, iar utilizatorul să se bucure pentru mai mult timp de ele. Dacă acest aspect este prezent la foarte multe dintre mașinile de spălat actuale, ei bine Indesit vine în plus cu un ciclu de îndepărtare mirosuri, ce adaugă practic o clătire suplimentară la finalul ciclului de spălare.

Indesit Innex XWA61051W dispune și de opțiunea Delay Timer, ce vă ajută să programați începerea ciclului de spălare în intervalul cel mai convenabil pentru utilizator. Selectorul de centrifugare vă permite să setați viteza de rotație pentru centrifugare, astfel încât să nu deteriorați țesăturile delicate, ce au nevoie de atenție la spălare. Consumul mediu de apă ajunge la 8643/an, ceea ce înseamnă un consum relativ bun aș spune eu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de încărcare de 6kg,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • mi-aș fi dorit să atingă o viteză de centrifugare ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit Innex XWA61051W este o mașină de spălat rufe ce face parte din noua gamă a producătorului, și promite rezultate excelente la curățare.

User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.