Indesit IDCEG45B – uscătorul de rufe ieftin

Dacă îți dorești un uscător de rufe care să te ajute să economisești timp și spațiu și care să se asigure de faptul că hainele tale sunt mereu proaspete, modelul Indesit IDCEG45B merită atenția ta. Uscătorul este cu atât mai atractiv cu cât are un preț foarte bun. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat ), un preț foarte bun pentru dotările uscătorului. Pentru cei care doresc să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 41 de lei. Punctele forte ale uscătorului sunt numărul mare de programe disponibile, tehnologia de condensare și  senzorii performanți. Punctul slab principal al uscătorului este consumul ceva mai mare de energie, producătorul preferând să păstreze un preț mai redus. Per ansamblu, însă, uscătorul reprezintă o alegere foarte bună pentru persoanele care își doresc o mână de ajutor în pregătirea hainelor pentru purtare. Uscătorul va economisi timp și va asigura, de fiecare dată, prospețimea hainelor.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul uscătorului este unul simplu, dar elegant. Acesta are carcasa în totalitate albă, partea de sus fiind animată de un ecran cu afisaș LED și numeroase pictograme. Datorită ecranului LED uscătorul are un număr redus de butoane. Dimensiunile uscătorului sunt de 85 x 59.5 x 58.4 cm, acesta ocupând un loc ceva mai mic decât o mașină de spălat. Încărcarea se face frontal. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul din inox. Tamburul are un volum de 112 litri. Capacitatea de încărcare este de 8 kg, fiind una destul mare și permițând uscarea hainelor dintr-un ciclu de spălare al unei mașini.

Poze cu uscătorul de rufe Indesit IDCEG45B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, aparatul se remarcă în primul rând prin funcția de uscare prin condesare. Uscătorul este dotat cu senzor de umiditate (HSD) și folosesc o tehnologie unică. Astfel, senzori performanți, în combinație cu un algoritm special, pot seta automat ciclul de uscare la un nivel optim și pot monitoriza constant nivelul de temperatură și umiditatea reziduală.

Uscătorul oferă 16 programe de uscare. Printre acestea se numără un program sport dedicat articolelor sportive, un program pentru călcare ușoară, unul pentru anti-șifonare care previne formarea de cute, un program pentru jeans, un program de spălare rapidă și multe altele pentru diferite țesături (bumbac, mătase, lână etc). Este de remarcat faptul că seria de cicluri Energy Saver poate realiza economii și în cazul unei încărcături mai mici de haine. Acest lucru este posibil datorită senzorilor electronici care măsoară nivelul exact al umezelii reziduale, putând controla perfect temperatura și conductivitatea. Rezultatul este un ciclu care consumă cu 50% mai puțină energie, în jumătate din timpul necesar. Așadar, nu va trebui să aștepți să strângi mai multe haine, putând folosi uscătorul oricând ai nevoie.

Datorită funcției Memo vei putea salva programul favorit sau folosit cel mai des, astfel încât să economisești timp.

Uscătorul este prevăzut cu un compartiment special pentru încălțăminte, poziționat pe verticală. În acest mod, uscătorul permite aerului cald să intre și să usuce fără a lăsa urme de umezeală.

Modelul Indesit IDCEG45B aparține clasei de eficiență energetică B, acest lucru făcând posibil prețul redus. Consumul pentru un ciclu de uscare este de 4.49 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit IDCEG45B este un uscător de rufe eficient, ce te scutește de grija rufelor întinse pe culme la uscat, ce pot căpăta uneori un miros ciudat dacă nu sunt uscate bine.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Trebuie legat si la apa? Face caldura in timpul functionarii? E zgomotos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.