Indesit ICD661S – mașina de spălat vase ultra compactă

Dacă ai un spațiu foarte mic în bucătărie, dar îți dorești totuși o mașină de spălat vase care să se asigure că vasele tale sunt perfect igienizate, trebuie să știi că modelele compacte reprezintă o opțiune foarte atractivă. Un astfel de model este și Indesit ICD661S și poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 41 de lei. Mașina de spălat se remarcă prin capacitatea mare de spălare raportată la dimensiunile sale, tehnologiile și programele variate și consumul redus având astfel un raport calitate-preț foarte bun.

Designul acestuia este unul modern și elegant. Aparatul este o miniatură după un model standard, ocupând un spațiu asemănător cu un cuptor cu microunde. Prin urmare, acesta poate fi plasat cu ușurință pe mobila de bucătărie. Dimensiunile sunt de 44 x 55 x 52 cm. Carcasa este albă aproape în totalitate, jumătate din panoul de control fiind însă disponibil pe argintiu. Panoul de control este alungit și prevăzut cu numeroase pictograme. În același timp, există puține butoane și un sistem de avertizare prin LED-uri, așa că interfața este ușor de folosit. Panoul este prevăzut cu funcții de programare întârziată și cu indicatori de sare și pentru terminarea programului.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit ICD661S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deși este atât de mic, aparatul poate spăla până la 6 seturi de vase. Interiorul are două flapsuri și două grătare rabatabile, făcând astfel posibilă încărcarea ușoară și personalizarea spațiului. Ar fi de observat totuși că, deși are o capacitate de 6 seturi, pentru spălarea unor tigăi sau tăvi mai mari va fi nevoie de un ciclu separat întrucât nu vor încăpea mai deloc vase pe lângă ele. Drept accesorii, modelul oferă un coș pentru tacâmuri, un suport pentru pahare și un compartiment pentru sare.

La nivel tehnic, aparatul se încadrează în seria Extra de la Indesit, beneficiind de tehnologii gândite pentru a reduce zgomotul și vibrațiile. Nivelul de zgomot atinge astfel 55 dB.

Datorită unui senzor virtual, mașina își poate rezolva singură problemele cauzate de înfundarea filtrului sau de surplusul de spumă și poate face acest lucru fără a întrerupe ciclul de spălare. În plus, modelul dispune de o tehnologie avansată împotriva inundațiilor care oprește alimentarea cu apă atunci când conducta este defectă sau se rupe. Alături de această tehnologie se află și sistemul Overflow care asigură păstrarea unei cantități optime de apă la spălare, astfel încât niciodată să nu se ajungă la exces.

Indesit ICD661S oferă 6 programe de spălare. Sunt disponibile astfel un program rapid, un program de prespălare, unul pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie sau unul eco/bio care spală vasele cu un grad mediu de murdărie la o temperatură de 55 de grade. Acestora le sunt alăturate un program intensiv care spală la o temperatură de 70 de grade vase cu un grad ridicat de murdărie și grăsime și, nu în ultimul rând, un program pentru vase delicate de tipul celor din sticlă.

În ceea ce privește consumul, modelul se încadrează în clasa A. Prin urmare, resursele folosite vor fi reduse. Consumul mediu de curent electric pentru un ciclu de spălare este de doar 0.63 kW.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • LED,
  • compactă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit ICD661S este o mașină de spălat vase eficientă, potrivită pentru o familie nu foarte numeroasă, ce își dorește să valorifice fiecare moment.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.