Indesit ICD661 – mașina de spălat vase compactă

Pentru cei care au un spațiu limitat în bucătărie sau care doresc să își facă viața mai comodă, Indesit propune modelul de mașină de spălat vase ICD661. Mașina de spălat vase este disponibilă în magazine la prețul de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere programele disponibile, tehnologiile destul de avansate, capacitatea mare în raport cu dimensiunile reduse, dar mai ales timpul pe care îl salvează, mașina își merită locul în orice bucătărie.

Mașina de spălat vase se remarcă, în primul rând, prin dimensiunile reduse. Ocupând un spațiu de doar 44 x 55 x 52 cm, mașina de spălat se poate încadra ușor în orice bucătărie. Designul mașinii este clasic, aceasta având carcasa albă, iar butoanele pentru setare fiind poziționate în partea de sus. Este de remarcat faptul că, spre deosebire de alte modele, Indesit ICD661 poate fi plasată și deasupra mobilei de bucătărie, la fel ca un cuptor cu microunde.

Mașina poate spăla până la 6 seturi de vase într-un spațiu atât de restrâns. Mașina are două flapsuri și două grătare rabatabile. Această organizare interioară permite încărcarea ușoară și gestionarea flexibilă a spațiului. Grătarele pot fi repoziționate pentru a facilita intrarea farfuriilor mai mari. Deși are o capacitate destul de mare, pentru spălarea tigăilor sau tăvilor de dimensiuni mari este necesar un ciclu separat, întrucât cu greu va mai încăpea altceva.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit ICD661

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control al mașinii este mecanic și are o interfață ușoară. Panoul dispune de opțiuni pentru programare întârziată, indicatoare de sare și pentru terminarea programului. Programele de spălare disponibile sunt destul de numeroase, mașina putând fi programată pentru spălare intensivă la 70 de grade, pentru spălare rapidă în 30 de minute sau în program Bio/Eco la 55 de grade. De asemenea, mașina are program de prespălare, program normal pentru utilizare zilnică sau program pentru vase delicate precum unele pahare.

Încadrându-se în seria Extra, mașina de spălat vase dispune de tehnologii special gândite pentru a scădea zgomotul și vibrațiile, astfel încât utilizarea să nu deranjeze cu absolut nimic. Nivelul de zgomot este redus la 55 dB.

Prin intermediul unui senzor virtual, mașina își rezolvă singură problemele cauzate de înfundarea filtrului sau de spumă. Senzorul modulează viteza motorului și distribuția apei fără a întrerupe ciclul de spălare.

De asemenea, mașina gestionează și probleme cauzate de fluctuațiile de presiune a apei sau de ruperea conductei de alimentare. Pentru a evita situațiile neplăcute, Water Stop va bloca imediat intrarea apei și va închide robinetul. Mașina se va opri, iar utilizatorul va putea relua programul după reparație.

Nu în ultimul rând, sistemul Overflow garantează un control inteligent al cantității de apă cu care este alimentată mașina, astfel încât niciodată să nu se ajungă la exces.

Indesit ICD661 are drept accesorii un coș special pentru tacâmuri și un suport pentru pahare, astfel încât spălarea să fie eficientă pentru fiecare element de curățat. De asemenea, mașina are un compartiment special pentru sare.

Încadrându-se în clasa de eficiență energetică A, mașina oferă rezultate eficiente de spălare și uscare, păstrând un consum economic. Mașina consumă un nivel minim de apă și curent electric, contribuind la economisirea banilor pe termen lung. Consumul mediu de curent electric pentru un ciclu de spălare este de doar  0.63 kW, iar cel anual de apă este de 2492 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • mică și compactă,
  • display LED,
  • silențioasă,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit ICD661 este o mașină de spălat vase micuță și compactă, ce are rolul de a scuti timp și neplăcerea de a spăla vasele manual.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.