Indesit EWSE 61251 W EU – are preț accesibil și este eficientă

Mașina de spălat este genul de electrocasnic ce nu ar trebui să lipsească din nici o locuință. Și asta pentru că ne salvează timp pierdut, dar și efort irosit ineficient. Unul dintre modelele care mie mi se par accesibile și eficiente este mașina de spălat Indesit EWSE 61251 W EU. Are un preț de aproximativ 1161 lei (verifică preț actualizat) și poate fi achiziționată chiar și în rate lunare de 58 lei. Caracteristicile ei sunt medii, însă și prețul este unul extrem de decent.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat are un body alb, clasic, destul de simplu, dar cu bun gust. În partea superioară se poate observa panoul de control, ușor de utilizat. Display-ul LCD afișează detașii legate de ciclul de spălare, iar butoanele de deasupra și selectorul de programe te ajută să faci alegerile potrivite, astfel încât fiecare tip de țesătură să fie spălată corespunzător. Modelul este Slim, cuva având o adâncime de 42,4 cm, ceea ce înseamnă că nu îți va ocupa prea mult spau în locuință. Mai mult de atât poate fi integrată cu ușurință sub blatul mobilei de bucătărie.

Poze cu Indesit EWSE 61251 W EU

Indesit EWSE 61251 W EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Indesit este un model cu încărcare frontală, ce are o viteză de centrifugare de 1200 rpm, suficient încât să stoarcă foarte bine rufele, după fiecare spălare. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, aș spune că este una medie, ce se potrivește chiar și unei familii cu 3-4 membri.

Pe partea de eficiență, se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce presupune un consum cu aproximativ 10% mai mic față de o mașină de spălat din clasa A. Consumul mediu anual de apă este de 8303 l, mult mai mic față de alte modele cu specificații asemănătoare.

Beneficiază de un număr de 16 programe de spălare, ce acoperă nu doar marea majoritate a tipurilor de țesături, ci vine și cu un program pentru încălțăminte, astfel că vei scăpa chiar și de stresul de a spăla manual adidașii preferați.

Oferă posibilitatea de a programa ora la care îți dorești să înceapă spălarea rufelor prin funcția de programare întârziată. Modelul este destul de silențios, astfel că te vei putea și odihni, în timp ce aceasta are grijă ca rufele tale să arate impecabil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • LCD,
  • preț accesibil,
  • 1200 rpm
  • Slim

Contra:

  • clasa de eficiență energetică putea fi mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 8.8
Performanțe - 8.7

9

O alegere eficientă

Indesit EWSE 61251 W EU este o mașină de spălat rufe ce se remarcă prin prețul extrem de accesibil, dar și prin eficiența ei la spălare.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.