Indesit EWSE 51051 W EU – pentru un buget mic

Indesit EWSE 51051 W EU este o mașină de spălat rufe potrivită pentru familiile mai puțin numeroase sau pentru cei ce nu își permit să aloce sume foarte mari pentru un asemenea electrocasnic. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc de speriat. Ba mai mult, în cazul în care mașina este inclusă în promoțiile săptămânale, o poți achiziționa cu un preț mult mai mic.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat rufe este disponibilă pe o nuanță de alb, dotată în partea superioară cu un panou de control bine pus la punct și ușor de utilizat. Vine cu un display LCD, ce afișează toate detaliile legate de ciclul de spălare, deasupra are o serie de butoane ajutătoare, iar în centru avem selectorul de programe și butonul de Pornire/Oprire. Îmi place că pe sertarul pentru detergent, este o legendă a fiecărui program de spălare. În felul acesta vei ști exact ce program este potrivit pentru rufele tale.

Poze cu Indesit EWSE 51051 W EU

Indesit EWSE 51051 W EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Este important de știut că mașina de spălat Indesit este un model Slim, cu o adâncime de numai 42,4 cm, ceea ce înseamnă că peste potrivită pentru locuințele cu o suprafață mică sau pentru cei ce vor să monteze mașina de spălat sub blatul de la bucătărie.

Este un model cu încărcare frontală, ce are o viteză de centrifugare de 1000 rpm. Având în vedere prețul, consider că este mai mult decât ok. Rufele sunt stoarse suficient de bine, încât să nu mai stea prea mult timp pe culme la uscat. Are o capacitate de încărcare de 5 kg, ceea ce înseamnă că nu vei avea cum să speli țesături voluminoase. Dar până la urmă cred că ești conștient că pentru a se ajunge la un preț atât de bun, producătorul nu avea cum să îți ofere cele mai bune specificații. Cum am spus la început, este o mașină de spălat rufe de buget.

Are 16 programe de spălare, oferind diversitatea necesară fiecărui tip de țesătură. Mai mult de atât, dispune și de un program de spălat încălțămintea, ceea ce mi se pare fantastic. Nu mai pierzi vremea cu periuța când vine vorba de pantofii sportalbi, care se prăfuiesc atât de ușor.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum rezonabil de energie, iar în ceea ce privește consumul de apă, acesta ajunge la 7546 l/an.

La capitolul funcții și siguranță, dispune de protecția împotriva inundațiilor, sistemul de protecție împotriva copiilor(pentru evitarea accidentelor nedorite) și funcția de programare întârziată(alege tu ora la care vrei ca rufele tale să fie spălate).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • eficientă,
  • preț accesibil,

Contra:

  • capacitatea de încărcare este de doar 5 kg

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.8
Performanțe - 8.3

8.7

O alegere accesibilă

Indesit EWSE 51051 W EU este o mașină de spălat rufe Slim, potrivită pentru familiile mai puțin numeroase, ce se bucură de un preț accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.