Indesit EWSD 61252 W EU – o mașină de spălat potrivită nevoilor tale

Mașina de spălat rufe este un must have pentru orice locuință din punctul meu de vedere. Și spun asta pentru că aduce nenumărate beneficii unui utilizator. În primul rând te scutește de timp pierdut(orele petrecute cu spălatul rufelor le poți petrece mult mai plăcut în compania celor dragi), în al doilea rând te scutește de efort(nu mai obosești în timp ce speli rufele de mână) și în al treilea rând nu-ți mai pune la încercare răbdarea(nu e plăcut pentru nimeni ca atunci când vine de la muncă, să constate că mai are de spălat și un teanc de rufe). Tocmai de aceea am ales să discutăm astăzi despre o mașină de spălat eficientă, cu un preț accesibil. Este vorba despre modelul Indesit EWSD 61252 W EU, ce poate fi găsit șa un preț de aproximativ 1179 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare ținând cont că încorporează specificații destul de bune.

Din punct de vedere al designului, îți pot spune că avem de-a face cu o mașină de spălat modernă și destul de elegantă. Este complet albă, ceea ce înseamnă că se va încadra ușor în orice decor. În partea superioară se poate observa panoul de control cu destul de multe butoane, ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru a spăla orice tip de țesătură. În dreapta avem câteva butoane, printre care și două selectoare de temperatură și viteză de rotație, în centru este un display de tip LCD, ce îți indică timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare și un selector de programe. În partea stângă se află sertarul pentru detergent. Ce îmi place aici este că pe sertar este afișată și o mică legendă cu fiecare program, astfel că nu vei mai fi nevoit să consulți de fiecare dată manualul de utilizare pentru a ști ce program trebuie selectat.

Poze cu mașina de spălat rufe

Indesit EWSD 61252 W EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1200 rpm, ceea ce înseamnă că rufele tale vor fi perfect stoarse, urmând să se usuce în cel mai scurt timp posibil. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, suficient cât să cuprindă destul de multe rufe.

Un plus pentru producător ar fi faptul că acest model se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,89 kwh pentru programul standard, ceea ce mi se pare destul de rezonabil.

Numără 16 programe: de la cel pentru bumbac, sintetice, sport, la mătase, lână, jeans, încălțăminte, etc. Practic îți acoperă cam orice țesătură este de spălat.

Pe partea de funcții și siguranță, modelul dispune de funcția time saver, sistem Overflow și de funcția de programare întârziată(ideală pentru cei ce pleacă destul de multe ore de acasă și vor să își găsescă rufele proaspăt spălate când revin).

Nu este nici prea silențioasă, atinge un prag de 58 dB nivel de zgomot în timpul spălării și 80 dB în timpul centrifugării, prin urmare pe durata stoarcerii rufelor își va face puțin simțită prezența, însă nu într-atât încât să deranjeze cine știe ce.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • 16 programe de spălare,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.1
Perfromanțe - 9

9.2

O alegere eficientă

Indesit EWSD 61252 W EU este o mașină de spălat cu specificații destul de bune, pentru care vei plăti un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.