Indesit EWSD 61051 W EU – o mașină de spălat rufe pentru un buget mic

Indesit EWSD 61051 W EU este o mașină de spălat rufe cu specificații medii, potrivită pentru un buget mic. O poți găsi în magazinul eMAG la prețul de aproximativ 1065 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare, având în vedere că își face treaba destul de bine. În cazul în care totuși bugetul nu-ți permite o asemenea achiziție, este bine de știut că modelul Indesit poate fi cumpărat și în rate lunare de 53 lei.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat se prezintă destul de bine, e drept nu excelează, dar pentru prețul ei, consider că oferă un aspect decent. Este un model Slim, complet alb, ce se va potrivi de minune într-un spațiu îngust sau mai bine zis într-un apartament cu o suprafață micuță, în care fiecare centimetru contează. Mașina de spălat nu se remarcă prin ceva anume, ci mai degrabă prin simplitate, dar acesta nu este deloc un lucru rău. În partea superioară, se remarcă panoul de control, bine pus la punct. Încorporează un display de tip LED, ce afișează timpul unui ciclu de spălare. Acesta este înconjurat de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru fiecare tip de haină spălată.

Poze cu Indesit EWSD 61051 W EU

Indesit EWSD 61051 W EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice, îți pot spune că mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 6 kg, sufcient încât să poți spăla o cantitate generoasă de haine. E drept nu vei putea să speli pilote, pături sau alte țesături voluminoase, dar cu siguranță își va face treaba excelent pentru celelalte haine.

Viteza de rotație este de 1000 rpm, suficient încât să ai rufele uscate extrem de bine după fiecare spălare. Știu, vei spune că sunt și alte modele ce ajung la 1400 rpm, dar cu siguranță la un preț ca acesta ar fi cam greu de găsit.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă un consum de energie cu cel puțin 10% mai mic față de un model standard.

Are un număr de 16 programe de spălare, printre care și un program pentru încălțări, atfel încât nu doar rufele vor fi spălate corespunzător, ci și adidașii. De ce să-ți pierzi timpul cu astfel de activități, când lucrurile pot fi atât de simple.

În cazul în care vrei să găsești rufele proaspăt spălate când te întorci de la locul de muncă, este suficient să programezi ciclul de spălare la ora dorită, astfel încât, în momentul în care ajungi acasă, să poți întinde rufele pe culme, la uscat.

De acum spălatul rufelor este mult mai ușor și mai eficient.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • preț accesibil,
  • afișaj LED

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.7
Design - 8.3
Performanțe - 8.2

8.4

O alegere accesibilă

Indesit EWSD 61051 W EU este o mașină de spălat rufe cu un preț accesibil, potrivit pentru un buget ceva mai mic. Este eficientă și-si face treaba foarte bine.

Vezi detalii
User Rating: 3.73 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.