Indesit EWD 61052 W EU – o mașină de spălat rufe ieftină și eficientă

Indesit EWD 61052 W EU este o mașină de spălat rufe cu specificații destul de bune, ce se potrivește celor ce vor să investească un buget mic pentru o asemenea achiziție. O poți găsi în oferta eMAG la un preț de aproximativ 1249 lei (verifică preț actualizatsau chiar mai mic în cazul în care o prinzi la reducere. Este bine de știut că aceasta poate fi achiziționată și în rate lunare de 61 lei, în cazul în care nu-ți permiți să o achiziționezi cu banii jos.

În ceea ce privește designul, îți pot spune că avem de-a face cu un model decent, nu excelează la acest capitol, dar având în vedere prețul, nici nu mă surprinde acest aspect. Este disponibilă într-o nuanță de alb, accesorizată în partea superioară cu un panou de control dotat corespunzător, astfel încât rufele să arate impecabil odată spălate. În partea dreaptă, se pot observa câteva butoane și selectorul pentru viteza de rotație și gradele la care dorești să speli rufele, iar în centru avem display-ul LCD(afișează timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare), selectorul de programe și butonul de ON/Off.

Poze cu Indesit EWD 61052 W EU

Indesit EWD 61052 W EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Indesit etse o mașină cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient încât să fie potrivită pentru o familie cu aproximativ 3 – 4 membri.

Viteza de rotație este de 1000 rpm, suficient încât rufele să fie stoarse destul de bine după fiecare spălare. Știu, există și modele cu o viteză de centrifugare mai mare, dar cu siguranță și prețul lor este diferit.

Ce îmi place la acest model este faptul că acesta se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum de energie destul de mic(cu aproximativ 20% mai mic față de un model standard din clasa A).

Nici consumul de apă nu este de speriat, ba chiar este mult mai mic față de alte modele cu prețuri mult mai mari. Mai precis consumul de apă este de 8400 l/an, destul de rezonabil zic eu.

Mașina de spălat Indesit numără 16 programe de spălare, ce acoperă cam orice tip de țesătură, ba chiar are un program și pentru încălțăminte și țesături fine. Din punctul meu de vedere, acesta este genul de model ce îmbină extrem de bine calitatea cu prețul.

În ceea ce privește funcțiile, este bine de știut că modelul dispune de sistemul de protecție împotriva copiilor, astfel încât să se evite accidentele nedorite. Vine echipat chiar și cu funcția de programare întârziată, ce îți permite să stabilești ora la care îți dorești să înceapă ciclul de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • eficientă,
  • preț accesibil,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • viteza de stoarcere este de doar 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.5
Performanțe - 8.4

8.5

O alegere eficientă

Indesit EWD 61052 W EU este o mașină de spălat rufe ce se remarcă nu doar prin prețul extrem de accesibil, ci și prin eficiența sa.

Vezi detalii
User Rating: 3.18 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.