Indesit DSR 57M19 A – mașina de spălat vase slim și cu capacitate mare

Atunci când vine vorba de mașini de spălat vase, majoritatea persoanelor se gândesc și la spațiul din bucătărie, pe lângă preț și dotări. Astfel, modelele slim se dovedesc cu adevărat utile și atractive, dar de cele mai multe ori acestea au o capacitate mai mică de încărcare. Există însă și modele precum Indesit DSR 57M19 A care ocupă puțin spațiu, fiind în același timp dotate cu tehnologii performante și având o capacitate mare. Dacă ne uităm și la prețul accesibil, modelul Indesit este ideal pentru orice familie. Prețul său este de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care își doresc un model slim, economic dar, în același timp, și eficient și performant, modelul Indesit reprezintă o alegere ideală. Punctele forte ale modelului sunt capacitatea mare de spălare, programele variate și consumul redus.

Designul este modern, având un aspect ușor futurist. Acesta este dat mai ales de partea de sus a modelului. Astfel, panoul de control este electronic, iar mânerul ușii are o formă aparte, triunghiulară. Panoul de control este prevăzut cu multe pictograme și are și un display LCD care afișează informații despre programul de spălare (timpul rămas, temperatura etc). Carcasa este în totalitate albă și are un aspect calitativ. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 45 x 60 cm, aceasta încadrându-se perfect în spațiile mai restrânse și putând fi ușor încorporată în mobila de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit DSR 57M19 A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având în vedere dimensiunile reduse, capacitatea de 10 seturi este impresionantă. Modelul are interiorul organizat în două sertare din grătar în care încap fără probleme oale, tigăi, farfurii, pahare, cești, tacâmuri etc.

La nivel tehnic, Indesit DSR 57M19 A dispune de un sistem reglabil pentru decalcifiere. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și în clasa A pentru spălare și uscare, performanțele acestuia fiind astfel recunoscute. Vasele vor fi livrate la un nivel înalt de igienă și gata de folosire, departe de microbi și bacterii. Datorită clasei energetice A+, consumul este unul redus. Astfel, consumul anual de curent electric este de doar 237 kWh, în timp ce consumul anual de apă este de 2800 de litri.

În ceea ce privește spălarea efectivă, modelul oferă 7 programe. Acestea sunt gândite să acopere toate situațiile apărute la spălarea veselei. Astfel, un prim program disponibil este cel intensiv, recomandat pentru vasele de mari dimensiuni sau cu un grad de murdărie ridicat. Un alt program este cel bio/eco, ideal pentru spălarea cu economie de resurse. Mai sunt disponibile un program special pentru vase delicate de tipul paharelor, un program pentru înmuiere sau unul pentru spălarea de zi cu zi, recomandat pentru vase cu un grad mediu de murdărie. Nu în ultimul rând, este de menționat și faptul că există un program rapid care adaptează eficiența la un timp redus.

Ar mai fi de menționat faptul că mașina beneficiază și de un sistem de protecție împotriva inundațiilor.

Nivelul de zgomot este unul redus, acesta de-abia atingând nivelul de 49 dB. Prin urmare, modelul nu deranjează absolut deloc atunci când este pus în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit DSR 57M19 A este o mașină de spălat vase elegantă, potrivită utilizatorilor ce vor să scutească fiecare clipă pierdută inutil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.