Acasă » Electrocasnice » Mașini de spălat vase » Indesit DSR 57M19 A S – mașina de spălat vase clasa A+

Indesit DSR 57M19 A S – mașina de spălat vase clasa A+

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat vase și vrei un model de brand, trebuie să știi că seria celor de la Indesit este destul de ofertantă și adaptată pentru orice buzunar. Spre exemplu, modelul Indesit DSR 57M19 A S îmbină perfect capacitatea mare de spălare cu tehnologiile performante și un consum redus, păstrându-și în același timp un aspect slim și un preț și mai slim. Prețul său este de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat ). Modelul este unul performant și reușește, în același timp, să mențină un consum redus. Totodată, deși avem de-a face cu un model slim, capacitatea de spălare este una mare, așa că în majoritatea cazurilor un singur ciclu de spălare va  fi suficient pentru spălarea veselei pentru întreaga familie. Așadar, mașina de spălat vase Indesit este un model util și atractiv.

Designul mașinii este unul modern și elegant, acest lucru datorându-se în primul rând carcasei în totalitate argintii și panoului de control electronic foarte performant. De fapt, întreaga parte superioară a modelului aduce un aer futurist, la acest lucru contribuind și mânerul de formă triunghiulară de pe ușă.  Panoul de control are pictograme cu sistem de avertizare LED (cu beculețe) și un display LCD generos care oferă informații despre ciclul de spălare precum timpul rămas sau temperatura. Datorită pictogramelor și ecranului LCD, panoul are puține butoane, fiind ușor de folosit de către orice utilizator. Modelul ocupă un spațiu de 85 x 45 x 60 cm, fiind destul de îngust pentru a se încadra în spații mai mici și pentru a putea fi încorporat și în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit DSR 57M19 A S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu toate că are un design slim, modelul are o capacitate generoasă de 10 seturi de vase. Interiorul este  organizat în două sertare din grătar destul de spațioase pentru a putea fi spălate inclusiv vase de dimensiuni mai mari precum oalele, tigăile sau tăvile.

La nivel tehnic, se remarcă existența unui sistem reglabil pentru decalcifiere. Modelul aparține clasei de eficiență energetică A+, având astfel un consum foarte redus de curent electric. Consumul anual este de doar 237 kWh. Cum unul dintre beneficiile principale ale acestor aparate este curățarea și igienizarea eficientă a vaselor, încadrarea în clasa A pentru spălare și tot A pentru uscare oferă modelului de față o credibilitate ridicată. Indesit DSR 57M19 A S mai beneficiază de un sistem eficient de protecție împotriva inundațiilor. În același timp, modelul este unul silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea de doar 49 dB.

Pentru spălare sunt disponibile 7 programe, fiecare gândit pentru a veni în întâmpinarea unei probleme la spălarea veselei. Un prim program disponibil este cel pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie. Pentru acest tip de spălare este disponibil și un program bio/eco prin care resursele folosite sunt reduse, diferența constând în scăderea temperaturii de spălare și creșterea duratei. Apoi, pentru vasele cu grad ridicat de murdărie este disponibil un program intensiv.

Acesta face față chiar și vaselor de mari dimensiuni pline de grăsime. Nu în ultimul rând, mai sunt disponibile un program special pentru vase delicate de tipul paharelor, un program pentru înmuiere sau unul rapid. Ar mai fi de adăugat faptul că modelul permite programarea întârziată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • LCD,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit DSR 57M19 A S este o mașină de spălat vase cu o capacitate generoasă, ce te va scuti de timp pierdut cu acest tip de activitate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.