Indesit DSR 15B1 – mașina de spălat vase slim performantă

Mașina de spălat vase este un aparat electrocasnic modern din ce în ce mai popular. În momentul actual, dotările acestor aparate sunt atât de utile încât reușesc să economisească foarte mult timp și să asigure, totodată, sănătatea familiei prin ținerea la distanță a microbilor și bacteriilor, lucru imposibil în cazul spălării manuale clasice. Indesit DSR 15B1 este un model actual și, în același timp, accesibil, aducând astfel o serie întreagă de argumente de cumpărare. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 46 de lei. Mașina are un raport calitate-preț foarte bun, reușind să atragă printr-un design slim, o capacitate mare de spălare și un consum redus.

Designul este simplu și elegant. Carcasa este în totalitate albă și are un aspect imaculat. Mașina are deschidere frontală, pe ușă remarcându-se mânerul încorporat în formă triunghiulară. Panoul de control este intuitiv, la acest lucru contribuind pictogramele și numărul redus de butoane. Astfel, panoul are un buton circular central și doar două butoane suplimentare. În plus, este disponibil un sistem de avertizare prin LED-uri. Dimensiunile modelului sunt de doar 85 x 45 x 60 cm, acesta fiind slim și ocupând puțin spațiu. În plus, acesta cântărește doar 39.5 kg, fiind ușor de transportat și de mutat.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit DSR 15B1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deși s-ar spune că un model slim are o capacitate de spălare mai mică, acest lucru nu se aplică și în cazul de față. Mașina are o capacitate de 10 seturi de vase, fiind mai mult decât suficientă  pentru a spăla într-un singur ciclu vesela pentru întreaga familie. Ca accesoriu este oferit și un coș special pentru tacâmuri.

La nivel tehnic, controlul este mecanic. Este disponibilă decalcifierea reglabilă, precum și un indicator de sare. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și în clasa A pentru spălare și uscare, dovedind astfel că este extrem de util datorită faptului că oferă vasele perfect curate și igienizate, gata pentru folosit sau pentru depozitat. Întrucât aparține clasei de eficiență energetică A+, consumul este unul redus. Valoarea medie anuală în ceea ce privește curentul electric este de doar 237 kWh, iar cea pentru apă este de 2800 de litri.

Indesit DSR 15B1 are 5 programe de spălare disponibile. Printre acestea se numără un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad de murdărie ridicat, inclusiv a celor de dimensiuni mai mari.  Spălarea în acest caz se face la o temperatură mai ridicată. Un alt program este cel numit eco/bio care spală vase cu un grad mediu de murdărie la un nivel scăzut de resurse.  Mai sunt disponibile un program normal pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie sau un program special pentru înmuiere. Așadar, mașina acoperă un spectru destul de larg de nevoi apărute la curățarea veselei și reușește astfel să salveze destul de mult timp.

Ar mai fi de menționat faptul că modelul este silențios, având un nivel de zgomot redus. Mai exact, nivelul  atinge valoarea de doar 51 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • LED,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • controlul mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit DSR 15B1 este o mașină de spălat vase cu un preț destul de decent și o capacitate destul de mare, încât să se potrivească unei familii numeroase.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.