Indesit DSG 0531 – mașina de spălat vase cu lățime mică

Găsirea modelelor de electrocasnice potrivite pentru fiecare spațiu poate fi un proces destul de dificil, mai ales atunci când vine vorba de bucătărie. Indesit s-a gândit că ar fi păcat să se renunțe la un aparat util cum este mașina de spălat vase din cauza lipsei de spațiu, așa că a creat un model care este foarte îngust. Este vorba de modelul Indesit DSG 0531, un model cu un raport calitate-preț foarte bun. Prețul său este de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai atractive modele pentru persoanele în căutare de o mașină de spălat cu capacitate mare și care să nu ocupe mult spațiu. În ciuda faptului că nu dispune de un număr foarte mare de programe și nici de control sau display electronic, mașina își face bine treaba. Având în vedere prețul destul de mic, aceste minusuri pot fi trecute cu vederea.

Mașina de spălat vase are un design foarte asemănător cu cel al mașinilor de spălat haine, exceptând bineînțeles dimensiunile. Mașina este disponibilă pe alb, permite încărcarea frontală și are un panou de control simplu situat în partea de sus. Pe panou se observă câteva note de albastru care oferă puțină culoare designului destul de fad. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 45 x 60 cm, ocupând foarte puțin spațiu pe lățime. Panoul de control este manual și are doar 3 butoane, dintre care unul este rotativ. Panoul dispune și de un indicator de sare.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit DSG 0531

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de 10 seturi de vase, fiind potrivită pentru o familie ceva mai numeroasă. Mașina poate spăla farfurii, tigăi și oale de diferite mărimi, tăvi, tacâmuri, obiectele de sticlă etc. Pentru a ajuta utilizatorul, mașina dispune de 5 programe automate. Există, astfel, un program rapid pentru situațiile în care se dorește spălarea vaselor la o temperatură mai scăzută într-un timp scurt, un program eco recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie la un nivel energetic redus, un program normal, un program super wash pentru vase cu grad ridicat de murdărie și chiar și un program pentru înmuiere.

Indesit DSG 0531 beneficiază și de funcții speciale pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor. Într-adevăr, numărul de programe putea fi mai variat, dar mașina îndeplinește cu brio, chiar și așa, rolul de ajutor de încredere în bucătărie.

Beneficiind de un nivel de zgomot de doar 47 dB, mașina de spălat vase este una foarte silențioasă. Utilizatorul nu va fi deranjat de zgomotul mașinii pe parcursul vreunei etape de spălare.

Privind clasele de eficiență, mașina stă destul de bine. Clasa de eficiență energetică este A+, mașina având astfel un consum redus. Clasa pentru eficiența de spălare este A, la fel ca și clasa pentru eficiența de uscare. Mașina de spălat vase are un consum energetic per ciclu de spălare de doar 0.81 kW și un consum de apă de 9 litri. Consumul energetic anual este de 237 kW, iar consumul anual de apă este de 2520 de litri. Se observă că mașina este foarte economică și ecologică.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț rezonabil

Contra:

  • nu are un număr foarte mare de programe de spălare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit DSG 0531 este o mașină de spălat vase ce își dovedește eficiența cu fiecare spălare, oferind un raport calitate-preț excelent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.