Indesit DFG26B1 – mașina de spălat cu capacitate mare

Indesit este un producător italian care a câștigat, de-a lungul timpului, încrederea clienților datorită produselor de calitate la prețuri accesibile. Indesit este cunoscut mai ales pentru fabricarea de mașini de spălat, uscătoare, hote, aragazuri, congelatoare și cuptoare. Pe piața mașinilor de spălat vase, Indesit are o gamă largă de produse, iar atenția noastră se concentrează azi asupra modelului Indesit DFG26B1, un model cu un raport calitate-preț foarte bun. Prețul său este de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat). Dacă avem în vedere dotările oferite, prețul pentru mașină este unul foarte bun, punctele sale forte fiind capacitatea mare de încărcare și programele variate de spălare.

Mașina are un design elegant, așa cum ne-a obișnuit deja producătorul. Modelul este disponibil pe alb și inspiră calitate. Panoul de control este simplu, având doar câteva butoane și comenzi intuitive. Mașina are o lățime de 60 de cm, fiind prin urmare foarte încăpătoare. Dimensiunile mașinii sunt asemănătoare cu cele ale unei mașini de spălat haine. Controlul este mecanic, acest lucru contribuind la păstrarea unui preț ceva mai mic.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit DFG26B1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de 13 seturi, fiind una generoasă și făcând față unui număr mare de persoane. Interiorul este organizat în două coșuri spațioase din grătar care ies în totalitate în afară.  Există suficient spațiu pentru vase de diferite mărimi, de la farfurii până la oale și tigăi, pahare și tacâmuri.

La nivel tehnic, mașina este dotată cu un senzor virtual care intervine în cazul spumei sau înfundării filtrului, fără a întrerupe ciclul de spălare. Cu ajutorul sistemului  Water Stop, mașina va fi oprită automat în cazul fluctuațiilor de presiune a apei sau a ruperii conductei de alimentare. Nu în ultimul rând, sistemul Overflow asigură un control inteligent al cantității de apă. Astfel, dacă aceasta depășește cantitatea necesară, va fi evacuată apa în exces.

Mașina de spălat vase are 6 programe de real ajutor în bucătărie, astfel încât să reducă la maximum munca utilizatorului. Programul Eco este special creat pentru a economisi atât apă, cât și energie, păstrând în același timp rezultate de spălare și uscare de clasa A. Programul Normal este recomandat pentru spălarea zilnică a vaselor cu grad mediu de murdărie. Pentru spălarea vaselor de dimensiuni mari și cu un grad de murdărie ridicat, programul Intensiv este cel mai potrivit. În același timp, Indesit DFG26B1 oferă un program pentru vase delicate din sticlă de tipul paharelor și un program dedicat încărcării la jumătate, potrivit pentru momentele în care este necesară spălarea unui număr redus de vase. Mașina mai oferă programe pentru prespălare și înmuiere și acceptă inclusiv programarea întârziată.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum mic. Consumul pentru un ciclu de spălare este de 1 kWh, iar cel anual este de 295 kWh. Consumul anual de apă este de 3080 de litri. Mașina de spălat vase este una silențioasă, având un nivel de zgomot de 49 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • silențioasă
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • controlul este mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit DFG26B1 este o mașină de spălat vase potrivită unei familii numeroase sau celor ce obișnuiesc să dea mici petreceri, cu un raport calitate - preț excelent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.