Indesit DFG15B10 – o mașină de spălat vase inteligentă

Mașina de spălat vase Indesit DFG15B10 este un model care își are utilitatea în spălarea volumului mare de veselă și ustensile de bucătărie care vine cu o clasă de eficiență energetică A+. Aceasta poate fi achiziționată la prețul de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), iar producătorul oferă o garanție de 24 de luni, timp în care își asumă responsabilitatea de a efectua reparații atunci când este cazul.

Acest model are un design simplu și elegant, potrivit oricărui tip de bucătărie. Deține un buton rotativ pentru selectarea programelor, alte butoane pentru selectarea programelor și un buton principal de Start. Afișajul notificărilor se face prin lumini LCD, iar senzorii cu care este dotată mașina de spălat vase au rolul de împiedica formarea spumei în exces sau inundarea filtrului, încât viteza motorului și distribuţia apei sunt modulate. Așadar, nu există riscul inundării încăperilor în care mașina este amplasată, iar funcționarea ei este continuă. Această mașină de spălat vase face parte din categoria de dispozitive dotate cu sistemele foarte bine dezvoltate în scopul unei utilizări practice și confortabile și în scopul asigurării unei funcționări silențioase. Inginerii Indesit și-au concentrat atenția pe asigurarea unui control al cantității de apă utilizate.

Poze cu mașina de spălat vase Indesit DFG15B10

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul mașinii de spălat vase Indesit DFG15B10 are o capacitate de 13 seturi, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor beneficia de un volum foarte mare pus la dispoziția lor. Cele 5 programe de spălare sunt spălarea normală, programul de spălare intensă, programul Eco, programul de înmuiere și programul de prespălare.

Alte opțiuni disponibile sunt programarea întârziată, decalcifierea reglabilă și indicarea nivelului de sare. Clasa eficienței la spălare este A, la fel ca și clasa eficienței la uscare. În ceea ce privește nivelul de zgomot la care se ajunge în timpul funcționării, acesta este de 51 de decibeli. Mașina de spălat vase este dotată cu un coș reglabil pe înălțime, un compartiment pentru sare și un coș detașabil destinat tacâmurilor, de dimensiuni mai mici.

Înălțimea acesui produs este de 85 de cm, lățimea lui este de 60 de cm, iar adâncimea este tot de 60 de cm. Greutatea lui de 47 de kg nu permite transportul foarte ușor, așadar, amplasarea va trebui să fie făcută corect, într-un loc apropiat de instalația de apă la care va fi conectat.

În ceea ce privește consumul de apă și de energie, această mașină de spălat vase se încadrează în categoria produselor care economisesc aceste resurse. Așadar, consumul anual de apă aproximat de către producător este de 3080 litri, iar consumul de apă utilizat pe durata unui singur ciclu este de 11 litri. Consumul de energie electrică pe durata unui ciclu de spălare este de 1.04 kw, iar consumul anual de energie este de 295 kw.

Avantajele aduse de acest dispozitiv care se pretează atât nevoilor domestice, cât și celor profesionale, sunt date de sistemul Overflow care împiedică funcționarea ciclului de spălare dacă apa este utilizată într-o cantitate mai mare decât normală. De asemenea, sistemul Water Stop are rolul de a stopa funcționarea robinetului  și oprirea mașinii în cazul în care sunt detectate fluctuații ale presiunii apei sau ale conductei de alimentare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • programare întârziată,
  • capacitate de 13 seturi

Contra:

  • nu are afișaj LCD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Indesit DFG15B10 este o mașină de spălat vase cu o capacitate mare, ce se va potrivi unei familii numeroase sau de ce nu persoanelor iubitoare de petreceri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.