Hotpoint WMTG 602 H – o maşină care se încadrează perfect oriunde

Este mai mult ca sigur că o maşină de spălat este necesară în fiecare casă, iar dacă ai şi copii, aceasta este ajutorul tău de nădejde. Economia pe care o puteţi face la energie, dar şi la apă, precum şi capacitatea de spălare reprezintă motive foarte puternice pentru a alege un Hotpoint WMTG 602 H, iar preţul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat ) este un preț destul de accesibil pentru un model cu aceste specificații.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Vorbim de o maşină de spălat cu încărcare verticală şi o capacitate de spălare destul de mare, astfel că te va ajuta în momentul în care începi curăţenia de primăvară, şi nu numai.

În ceea ce priveşte designul, această maşină are un aspect clasic, cu un capac ce are un mâner încorporabil şi un panou de control dispus în partea superioară spate. Panoul de control este alcătuit dintr-un potenţiometru rotativ, pentru a selecta programele de spălare, patru butoane, 12 leduri pentru a anunţa utilizatorul cu privire la ce stadiu al spălării se află şi un ecran de afişare LCD cu afişare mare a datelor.

Poze cu mașina de spălat rufe

Hotpoint WMTG 602 H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Potenţiometrul este folosit pentru a selecta unul dintre cele 18 programe de spălare, programe precum cel de spălare bumbac, lână, sintetice, program de spălare rapidă, dar şi alte programe la fel de utile. Pe ecranul de afişare avem informaţii cu privire la timpul de spălare total sau cel rămas din programul aflat în derulare.

Tot în partea frontală a maşinii avem şi dispozitivul de curăţare a pompei de apă de impurităţile strânse de-a lungul programelor de spălare. Modelul Hotpoint mai are încă un avantaj comparativ cu celelalte concurente ale sale cu încărcare verticală, şi anume dimensiunea.

Faptul că are dimensiune redusă, cu o înălţime de 90 cm, o lungime de 40 cm şi o adâncime de 60 cm o face să se potrivească foarte uşor în orice casă sau apartament.

Recomandarea acestei maşini nu vine doar din partea designului ci şi din partea performanţelor pe care le are. În aceste performanţe se integrează şi cele 18 programe menţionate mai sus, printre care avem program special pentru mătase sau perdele, program special pentru jeanşi, program antişifonare, program de extra-clătire, iar pentru rufe nu foarte murdare sau pentru cei grăbiţi, programul rapid de 15 minute.

Deşi are o capacitate de spălare de 6 kilograme, anual consumă un volum mediu de 8500 l şi un consum de energie într-un program standard de 0.9kW/h, ceea ce o plasează în clasa de eficienţă energetică A++, o clasă energetică foarte bună, cea mai bună în momentul de faţă fiind A+++.

Dar avantajele nu se termină aici, avem un nivel al zgomotului la centrifugare de 75 dB şi la spălare de 59 dB, o spălare silenţioasă, cu un tambur de inox de 42 l. Putem spune că acest model de maşină de spălat are un singur dezavantaj şi anume viteză de centrifugare de numai 1000 de rotaţii, medie în comparaţie cu alte maşini de spălat, lucru datorat atât dimensiunii cât şi tipului de încărcare.

Dacă doreşti să îţi achiziţionezi o maşină de spălat şi nu dispui de foarte mult spaţiu, această maşină reprezintă o alternativă foarte bună la cele slim, o alternativă şi mai uşoară dacă ne referim la cele 58 de kilograme pe care le are.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LED

Contra:

  • viteza de rotație putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Performanțe - 8.3
Ușurințe în utilizare - 8.5

8.4

O alegere eficientă

Hotpoint WMTG 602 H este o mașină de spălat cu încărcare verticală, ce se potrivește unei locuințe în care fiecare cm contează.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.