Hotpoint WMSF601- mașină de spălat Slim și ieftină

Te gândești să îți schimbi mașina de spălat veche, dar încă nu te-ai decis asupra unei mărci și asupra unui model? Ce spui de modelul Hotpoint WMSF601 ce vine la un preț de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat)și se bucură de specificații excelente, ce îți asigură o spălare eficientă?

Din punct de vedere al designului, se poate observa cu ochiul liber că mașina de spălat se bucură de un aspect plăcut, cu finisaje bine realizate, ce denotă un produs bine închegat. În partea de sus modelul Hotpoint este accesorizat cu un panou de control ce conține câteva butoane de unde se pot face diferite setări și un afișaj de tip LCD, unde se poate urmări timpul rămas până la finele ciclului de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint WMSF601

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Hotpoint este un model Slim, cu încărcare frontală, ce se va încadra perfect într-un apartament micuț, în care fiecare cm pătrat contează. Are o viteză de centrifugare de 1000 rpm și o capacitate de încărcare de 6 kg, suficient pentru o familie cu 3-4 membri.

Potrivit testelor la care este supus modelul înainte de a fi lansat pe piață, mașina de spălat este încadrată în clasa de eficiență energetică A+ și clasa de eficiență la spălare A, ceea ce presupune o spălare atentă și eficientă a fiecărui tip de țesătură, cu un consum mic de energie. Mai mult de atât mașinile de spălat Hotpoint dețin un certificat din partea Fundației britanice de alergologie, ce confirmă reducerea efectivă a polenului și a acarienilor de pe țesăturile tratate prin ciclul antialergic. De asemeni prin opțiunea igienizare cu aburi se va observa o reducere considerabilă a bacteriilor, ciupercilor și germenilor de pe țesături.

Programele de spălare variază, astfel încât fiecare tip de material să fie spălat corespunzător, pentru a i se prelungi durata de viață. Față de programele standard, întâlnite la alte mașini de spălat, modelul Hotpoint dispune de ciclul Woolmark Platinum Care, ce este folosit pentru fibrele delicate, pentru lână și cașmir, asigurându-le o spălare delicată. Cel mai scurt program de spălare este cel de 30 de minute, ideal pentru hainele ce ar necesita o reîmprospătare.

În cazul în care plecați de acasă și vreți să găsiți rufele gata de întins pe sârmă, nu este nevoie decât să programați ciclul de spălare, astfel încât să se termine până în momentul în care reveniți. Prin urmare mașina de spălare Hotpoint oferă cam tot ceea ce v-ați putea dori de la un astfel de aparat electrocasnic, spălare eficientă a hainelor și prelungirea duratei de viață a fiecărei țesături.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • afișaj de tip LCD,
  • Slim

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint WMSF601 este o mașină de spălat Slim, ce se va încadra perfect într-un apartament mic, păstrându-vă hainele ca noi pentru mai multă vreme.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.