Hotpoint WMSF 622 – mașina de spălat modernă și accesibilă

Dacă te gândești că o mașină de spălat slim nu poate fi la fel de performantă ca una normală și că, dacă ar fi așa, prețul ar fi unul ridicat, modelul Hotpoint WMSF 622 este aici să îți demonstreze că nu e deloc așa. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea pornesc din jurul sumei de 40 de lei pe lună. Mașina este una dintre cele mai atractive de pe piață, având printre cele mai bune rapoarte calitate-preț. Punctele forte ale mașinii sunt consumul redus, număr mare de programe personalizate și tehnologiile performante de la baza acestora. Punctul mai slab al mașinii este reprezentat de capacitatea mică de spălare, dar aceasta poate fi privită ca un avantaj dacă ne gândim la persoanele care caută un model îngust care să ocupe puțin spațiu.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii atrage prin aspectul imaculat, aceasta fiind disponibilă pe alb. Panoul de control este  foarte animat, având numeroase pictograme și un ecran LCD. Impresia generală este că avem de-a face cu un model modern. Hubloul este destul de mare și are o deschidere de 150 de grade, astfel încât să permită încărcarea ușoară cu haine. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 42.5 cm. Având un aspect slim, mașina poate fi încadrată în spațiile mici, potrivindu-se atât pentru baie, cât și pentru bucătărie sau hol.

Poze cu mașina de spălat Hotpoint WMSF 622

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 6 kg. Capacitatea este ceva mai mică, dar aceasta se datorează dimensiunilor reduse. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Volumul cuvei este de 40 de litri. Materialele de calitate din care este alcătuită asigură o durată lungă de viață.

La nivel tehnic, mașina este una performantă, având o viteză de centrifugare de 1200 de rotații pe minut. Mașina dispune de certificare Woolmark Platinum Care, fiind recunoscută pentru eficacitatea maximă a ciclului de spălare pentru lână. Datorită tehnologiei Anti Stain, petele cele mai complicate precum cele de fructe, sânge, ciocolată, iarbă sau marker pot fi curățate la temperaturi obișnuite, fără a exista riscul de a deteriora hainele din cauza temperaturilor ridicate.

În plus, ciclul special pentru rufele albe asigură faptul că albul rămane strălucitor și nu se îngălbenește în timp. Acest lucru este posibil datorită menținerii constante a temperaturii de 60 de grade și folosirii unui nivel de apă mai ridicat în partea finală a ciclului. Există chiar și o funcție specială antialergică prin care sunt eliminate, eficient, polenul și acarienii. Astfel, pielea ta și a familiei va fi mereu protejată.

Mașina are un număr impresionant de 16 programe, oferind soluții personalizate pentru fiecare tip de pată sau țesătură. În același timp, Hotpoint WMSF 622 oferă funcții de protecție pentru copii și de programare întârziată. Mașina de spălat este foarte silențioasă, funcționând fără a deranja desfășurarea altor activități.

Modelul Hotpoint se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum extrem de mic. Consumul energetic anual este de doar 172 kWh, iar consumul anual de apă este de 8391 de litri, ceea ce înseamnă că discutăm despre o mașină de spălat economică și ecologică.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design plăcut,
 • Slim,
 • 1200 rpm,
 • clasa A++,
 • 16 programe de spălare,
 • preț decent

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint WMSF 622 este o mașină de spălat rufe ieftinjă, dar cu specificații foarte bune, ceea ce o face o achiziție excelentă.

User Rating: Be the first one !

3 comentarii

 1. Dima Georgiana

  Am și eu un 622 care nu îmi mai stoarce hainele,cind trebuie sa le centrifugheze începe sa sele din nou.Un service pt ele aveți idee?

 2. Trebuie sa se audă tare motorul? Și când stoarce se aude în toată casa este normal ? Este modelul 622 slim 6 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.