Mașină de spălat rufe Hotpoint WMG 641

Hotpoint este un producător cu o vastă experiență în fabricarea produselor electrocasnice. Este drept pe piața românească a intrat de câțiva ani, însă s-a făcut remarcat prin produse de calitate, ce concurează foarte bine cu mărcile binecunoscute deja de utilizatorul român.

Astăzi am ales să discutăm de mașina de spălat rufe Hotpoint WMG 641, un model cu un preț accesibil chiar și pentru un buzunar mai mic. Mai exact costă 1150 lei (verifică preț actualizat), lei și se bucură de un aspect plăcut, modern și elegant. Este disponibilă într-o nuanță de alb, accesorizată cu un mâner ușor de folosit pe ușă și cu un panou de control cu butoane și un tip de afișaj LCD.

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint WMG 641

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hotpoint WMG 641 este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 6 Kg, suficient cât să încapă în cuvă chiar și o pătură sau articole mai voluminoase. Viteza de centrifugare ajunge până la 1400 rpm, ceea ce înseamnă că rufele vor fi stoarse perfect în momentul în care le veți scoate din mașina de spălat. Atenție însă la țesăturile delicate, pentru că o asemenea viteză de rotație le-ar putea deteriora.

Hotpoint WMG 641 este încadrată în clasa de eficiență energetică A+( presupune un consum de energie redus, prin urmare o factură mai mică), clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B. Afișajul de tip LCD vă permite să urmăriți timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, dar și temperatura la care sunt spălate rufele.

Programele de spălare sunt concepute în așa fel să protejeze fiecare tip de țesătură, iar rezultatele să fie impecabile. Programul rapid de 30 min este ideal pentru țesăturile ce nu necesită o curățare prea mare, cel pentru rufe delicate, presupune o temperatură mai mică, cu eficiență maximă, astfel încât acestea să nu fie deteriorate pe durata unui ciclu de spălare.

În ceea ce privește funcțiile de siguranță Hotpoint WMG 641 vine cu o protecție împotriva inundațiilor și cu sistem de siguranță împotriva copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • categoria de eficiență energetică A+,
  • 1400rpm

Contra:

  • durata unor programe de spălare este puțin cam lungă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint WMG 641 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, ce sunt convinsă că se va dovedi a fi o adevărată "bijuterie" în gospodăria fiecărui utilizator.

User Rating: 1.4 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.