Hotpoint WMG 602 – o mașină de spălat silențioasă

Mașina de spălat rufe este unul dintre electrocasnicele ce poate fi utilizat cu ușurință atât de doamne, cât și de domni. Dacă până acum câțiva ani partea feminină era cea care se ocupa de spălatul rufelor, fiindcă era o activitate manuală, acum această activitate a devenit atât de simplă încât și domnii o pot realiza cu succes. Tot ce avem nevoie este o mașină de spălat eficientă, care să trateze fiecare tip de țesătură corespunzător, astfel încât să nu se deterioreze. Iar unul dintre modelele pe placul meu pot spune că este și mașina de spălat rufe Hotpoint WMG 602, ce vine la un preț de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare ținând cont de ceea ce oferă.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model ce se remarcă prin eleganță și un aspect interesant. Este complet albă, reușind în felul acesta să se potrivească oricărui tip de mobilier, îndiferent de culoarea lui. Ușa cuvei de încărcare are un mâner special, conceput pentru o deschidere ușoară, iar în partea de sus panoul de control este destul de aerisit, pentru ca utilizatorul să nu se încurce în prea multe butoane.

Încorporează un display de tip LCD, ce afișează viteza de stoarcere a rufelor, timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare și gradele la care sunt spălate rufele. De asemeni pe panoul de control veți regăsi și un selector de programe, plus alte câteva butoane ce vă vor servi pentru anumite cicluri de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint WMG 602

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Hotpoint este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de 1000 rpm și are o capacitate de încărcare de 6 kg. Asta înseamnă că este potrivită chiar și pentru o familie numeroasă. În urma testelor de eficiență, rezultă că mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare C. Din aceste rezultate putem trage concluzia că factura la electrica nu va fi încărcată prea mult, iar consumul de apă va fi unul moderat pentru fiecare program de spălare.

Gama de programe de spălare este destul de bogată și acoperă aproape orice tip de țesătură, astfel încât durata de viață a fiecărui tip de  material să fie prelungită. Printre programele clasice de spălare(bumbac, lână, sintetice, delicate, etc), veți regăsi și ciclul baby(ce garantează igiena absolută a hainelor bebelușilor), programul ușor de călcat, etc.

În cazul în care aveți copii în casă nu va trebui să vă faceți griji că ar putea produce un accident în timpul funcționării mașinii de spălat, și asta datorită sistemului de siguranță împotriva copiilor, creat special pentru a fi evitate astfel de neplăceri. De asemeni pe partea de funcții mașina de spălat dispune și de un sistem de siguranță împotriva inundațiilor și de funcția de programare întărziată. Aceasta poate fi folosită atunci când sunteți plecat de acasă mai multe ore și vă doriți ca rufele să fie proaspăt spălate când reveniți. Cu această funcție puteți stabili ora la care să înceapă ciclul de spălare și mașina de spălat va porni fără a avea nevoie de supraveghere.

Hotpoint WMG 602 este un model silențios, cu motor trifazat, ce încorporează un sistem de suspensie, reușind să absoarbă chiar și cele mai puternice vibrații din timpul centrifugării, prin urmare mașina de spălat va putea fi utilizată chiar și atunci când vă odihniți.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ bun,
  • afișaj de tip LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de încărcare de 6 kg,
  • silențioasă

Contra:

  • viteza de rotație putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint WMG 602 este o mașină de spălat eficientă și silențioasă, ce are grijă ca fiecare tip de țesătură să fie tratat corespunzător.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.