Hotpoint WMD 942K – mașina de spălat cu design atractiv

Atunci când ne gândim la mașinile de spălat, imaginea comună este cea a unui model alb, cu un buton rotativ situat central. Ai spune că toate modelele se învârt în jurul acestui tipar dar, din când în când, dai peste un model precum Hotpoint WMD 942K care îți arată că se poate și altfel. Aceasta poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere mașina în rate, acestea pornesc undeva de la 57 de lei pe lună. Mașina are un raport calitate-preț foarte bun și se remarcă atât la nivelul designului, cât și prin capacitatea mare de spălare, viteza de centrifugare și  programele de spălare personalizate. Un alt aspect important este consumul redus prin care mașina ajută pe termen lung la economisire. Așadar, modelul Hotpoint nu doar arată, ci și este unul modern și performant.

Designul mașinii atrage mai ales prin faptul că aceasta este disponibilă pe negru. Apoi, panoul de control arată foarte bine pe fondul negru. Mașina are un aspect foarte modern și inspiră calitate. Hubloul este destul de generos și permite încărcarea ușoară cu haine. Primul lucru care se remarcă pe panoul de control este ecranul LED cu afișaj colorat. Acesta permite setarea mult mai rapidă a programelor. Pentru a face setarea și mai ușoară, pe panou sunt prezente mai multe pictograme. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 59.5 x 59.9 cm.

Poze cu mașina de spălat Hotpoint WMD 942K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 9 kg. Capacitatea este una destul de mare, mașina făcând față cu ușurință hainelor întregii familii. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Volumul cuvei este de 62 de litri.

La nivel tehnic, mașina are o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut, fiind un model foarte puternic. Mașina dispune de certificare Woolmark Platinum Star, putând prin urmare să spele la un nivel delicat chiar și hainele pe etichetele cărora este recomandată spălarea manuală. Datorită tehnologiei Anti Stain, petele de zi cu zi vor fi curățate eficient. Prin simpla apăsare a unui buton va fi gestionat nivelul de apă, agitare și temperatură, astfel încât materialele hainelor să își păstreze calitatea în timp. Spălarea se face în trepte, folosindu-se mai întâi o temperatură de 40 de grade și apoi o temperatură constantă de 43 de grade.

Hotpoint WMD 942K are un număr de 12 programe, pe lângă cele clasice pentru diferite tipuri de țesături remarcându-se unul rapid de 30 de minute, unul pentru extra-clătire, unul pentru consum redus și unul special pentru lenjerie de pat și prosoape. Este disponibilă și programarea întârziată.

În același timp, mașina oferă funcții de pornire/oprire și pauză în orice moment al ciclului, precum și funcții pentru siguranța copiilor. Prin apăsarea unui singur buton, toate tastele se vor bloca. În ceea ce privește nivelul de zgomot, mașina este una dintre cele mai silențioase, având un nivel de zgomot de doar 53 dB.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, așa că are un consum extrem de mic. Consumul energetic anual este de doar 245 kWh, iar consumul anual de apă este de 12254 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm
  • capacitate de 9 kg,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint WMD 942K este o mașină de spălat cu un design revoluționar și specificații pe măsură, ce se va potrivi unei locuințe moderne.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.