Hotpoint WMD 722B – o mașină de spălat silențioasă

Mașina ta de spălat este prea veche pentru a mai face față rufelor ce trebuiesc spălate periodic? Poate că ar fi timpul să o schimbi cu una nouă, una mult mai performantă, care să îți reducă și consumul de electricitate, dar și de apă. Un model eficient consider că este și mașina de spălat rufe Hotpoint WMD 722B, ce poate fi achiziționată la prețul de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil dacă ne raportăm atât la design, cât și la specificații.

Din punct de vedere al aspectului, pot spune că producătorul surprinde în mod plăcut. Vorbim de un model elegant, construit cu mult bun gust și simț de răspundere. Spre deosebire de modelele clasice complet albe, acesta se distinge prin faptul că ușa de acces este neagră, ceea ce îi conferă un aspect mult mai interesant și totodată modern.

În partea de sus, mașina este accesorizată cu un panou de control aerisit și plăcut. Are un afișaj de tip LCD, unde veți putea vedea câteva detalii legate de ciclul de spălare(programul care rulează, temperatura la care sunt spălate hainele, viteza de rotație și timpul până la finalizarea ciclului de spălare).

Poze cu mașina de spălat rufe Hotpoint WMD 722B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Hotpoint este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de maxim 1200 rpm, suficient cât să scoateți rufele foarte bine stoarse din cuvă, și să nu fiți nevoiți să așteptați prea mult ca ele să se usuce. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, ceea ce o face ideală pentru o familie numeroasă, în care se strâng multe haine la final de săptămână. Cu siguranță nu veți avea nevoie de prea mult efort pentru a goli coșul de rufe. Potrivit testelor la care a fost supusă înainte de a ajunge pe piață, mașina de spălat Hotpoint se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B, ceea ce o face o bună competitoare cu modelele mult mai scumpe.

Dispune de o gamă variată și bogată de programe, între care le veți găsi pe cele clasice, de bumbac, sintetice, lână, precum și altele, program de lenjerie rufe albe, ușor de călcat, programul rapid(pentru reîmprospătarea hainelor), precum și altele.

Pe partea de funcții, mă bucur să observ că modelul încorporează sistemul de siguranță împotriva copiilor(îi va feri de accidente neplăcute), protecție împotriva inundațiilor(nu veți fi nevoiți să supravegheați mașina de spălat în timpul funcționării ei), precum și programarea întârziată(ce vă permite să plecați de acasă și să programați mașina de spălat să înceapă ciclul de spălare mult mai târziu, în felul acesta se elimină riscul ca rufele să capete acel miros de închis).

De asemeni este o mașină de spălat foarte silențioasă, și asta datorită faptului că motorul triafazat este conceput cu un sistem de suspensie ce absoarbe chiar și cele mai puternice vibrații din timpul centrifugăriii, prin urmare nu va deranja în cazul în care doriți să vă odihniți atunci când este pusă în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LCD,
  • viteză de rotație de 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 7 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint WMD 722B este o mașină de spălat extrem de silențioasă, dar și foarte eficientă. Concepută cu o capacitate de încărcare destul de mare, veți termina destul de repede de spălat rufele strânse la final de săptămână.

User Rating: 2.42 ( 14 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.