Mașină de spălat rufe cu uscător Hotpoint WDG862

Cu toții încercăm să economisim cât mai mult timp pentru fiecare acțiune desfășurată, iar tehnologia vine în sprijinul nostru tot mai des cu sisteme inovative, menite de multe ori să facă treaba în locul nostru.

Ei bine astăzi vom vorbi de mașina de spălat cu uscător Hotpoint WDG862, ce vine ca o soluție excelentă pentru cei ce locuiesc într-un apartament micuț și poate nu au unde să întindă rufele la uscat sau de ce nu, pentru cei ce își doresc ca hainele o dată spălate să le poată împacheta și așeza pe raftul din dulap. Într-adevăr prețul unei astfel de achiziții nu este tocmai la îndemâna oricui, însă prin calitatea sa este pe deplin justificat. Zilele acestea o regăsim în oferta emag la un preț de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat).

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, sugerează eleganță la cote înalte și cu siguranță se va încadra perfect într-un colțișor al casei voastre. Nenumăratele butoane din partea frontală sunt completate de afișajul de tip LCD, ce te ajută să monitorizezi mai ușor programul de spălare, timpul și totodată viteza de rotație.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu mașina de spălat rufe cu uscător Hotpoint WDG862

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat cu uscător Hotpoint WDG862 suportă o încărcare de până la 8 kg și se bucură de o viteză de centrifugare de 1200rpm. Este încadrată la clasa de eficiență energetică B, clasa de eficiență la spălare A, iar la clasa de eficiență la centrifugare B.Printre programele de spălare, se numără și programul rapid de 45 min, excelent pentru țesăturile ce nu au nevoie decât de reîmprospătare sau programul Baby, folosit la hăinuțele de copii, pentru a fi clătite intensiv, astfel încât detergentul să fie dizolvat în totalitate  din țesătură.

Alegând această mașină de spălat, nu veți fi nevoiți să alegeți setarea potrivită, și asta pentru că vine cu un senzor automat, ce este instalat la nivelul tamburului, astfel că poate monitoriza umiditatea, oprindu-se în momentul în care rufele sunt perfect uscate.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • capacitate de încărcare de 8Kg.,
  • centrifugare de 1200rpm,
  • design elegant

Contra:

  • scoate un miros ciudat la uscarea rufelor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanță

Excepțional

Timpul este o problemă cu care ne confruntăm în ultima perioadă. Avem foarte multe activități de desfășurat, iar timpul este limitat. Mașina de spălat cu uscător Hotpoint WDG862 a fost concepută pentru a economisi timp și efort în ceea ce privește curățare hainelor.

User Rating: 3.73 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.