Hotpoint WDD9640BX – mașină de spălat compactă cu uscător

Ariston vine în întâmpinarea uneia dintre cele mai frecvente probleme are clienților în căutare de mașini de spălat: găsirea variantei optime și pentru uscare. Întrucât multe persoane nu au spațiul necesar unui uscător separat pentru haine, mașina de spălat cu această funcție devine soluția ideală. Hotpoint WDD9640BX este o mașină de spălat care, pe lângă funcțiile clasice, are o serie de programe eficiente de uscare. Toate aceste dotări ale mașinii Hotpoint vin la prețul de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai accesibil pentru orice buzunar. Chiar dacă prețul este unul destul de mare, mașina își merită toți banii prin oferirea celei mai bune calități atât pentru spălare, cât și pentru uscare.

Primul aspect care atrage atenția asupra mașinii este designul compact. Astfel, deși mașina îndeplinește o funcție dublă, dimensiunile sale rămân aceleași cu ale unei mașini simple. Cu dimensiunile de doar 85 x 59.5 x 60.5 cm, mașina se va încadra ușor în baie sau în orice altă cameră. Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 9 kg, ceea ce va asigura hainele a până la 10 persoane.

Poze cu mașina de spălat cu uscător Hotpoint WDD9640BX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Hotpoint WDD9640BX are o deschidere a hubloului de 180 de grade care face încărcarea sau descărcarea ușoară și un volum al tamburului de 62 de litri. Materialul folosit pentru cuvă este poliplexul, iar cel pentru tambur este inoxul.

Mașina are un ecran LCD care ajută utilizatorul să seteze și să aleagă ușor programul dorit. Informațiile oferite se referă la temperatura apei, viteza de centrifugare, timpul rămas până la terminarea programului, etapa de spălare sau etapa de uscare.

La nivelul dotărilor pentru funcția de mașină de spălat, viteza de centrifugare este de 1400 rotații pe minut. Mașina folosește o tehnologie atât de avansată încât poate spăla și haine pe etichetele cărora este recomandată spălarea manuală.

Mașina are numeroase programe inteligente de spălare, printre care cel rapid de 30 de minute, cel de prespălare sau cele dedicate unor țesături speciale precum bumbacul, lâna ori materialele sintetice.  Alte programe disponibile sunt cele pentru haine colorate, pentru haine delicate, lenjerie sau pentru bebeluși. Există inclusiv un program pentru economisirea energiei.

Tehnologiile folosite fac chiar și spălarea la 40 de grade eficientă, datorită unei serii ample de clătiri intensive. Aceasta provoacă dizolvarea tuturor urmelor de detergent. Prin tehnologia Anti-Stain care gestionează cantitatea de apă și echilibrează temperatura automat, petele dispar de fiecare dată. Pentru învingerea celor mai dificile pete, mașina folosește două etape, una de 40 de grade și una de 43 de grade. Pe parcursul primei etape sunt îndepărtate petele enzimatice, urmând ca apoi temperatura constantă de 43 de grade să finalizeze procesul de curățare.

În ceea ce privește uscarea, mașina folosește o serie de senzori speciali. Aceștia măsoară umiditatea reziduală și opresc automat procesul de uscare atunci când este atins nivelul corespunzător. Programele de uscare sunt și ele numeroase, oferind opțiuni dintre cele mai diverse, dispuse pe trepte.  Astfel, pentru momentele în care utilizatorul are nevoie să usuce rapid hainele care să fie gata de purtare există un program dedicat care face exact acest lucru, eliminând toată umiditatea din haine. Pentru pregătirea hainelor pentru călcare se poate folosi programul dedicat care este și cel mai delicat. Acesta păstrează cea mai mare cantitate de umiditate reziduală a hainelor.

Mașina este extrem de silențioasă în orice moment al spălării, datorită tehnologiei Super Silent, iar consumul de energie este unul redus, încadrându-se în clasa energetică A.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • 9 kg,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1400 rpm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanță

Hotpoint WDD9640BX este ideală pentru familiile numeroase, ce se confruntă tot timpul cu problema spațiului de uscare a rufelor.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.