Hotpoint TCF 87B 6PY1 – uscătorul ce te scutește de timp pierdut

Uscătorul de rufe  Hotpoint TCF 87B 6PY1 este un aparat electrocasnic care îşi regăseşte utilitatea în rutina zilnică a fiecărei persoane, în combinaţie cu maşina de spălat rufe. Uscătorul de rufe facilitează uscarea hainelor spălate cu ajutorul maşinii de spălat şi face posibilă purtarea hainelor la numai câteva minute de la spălare. Preţul acestuia este de aproximativ  1549 lei (verifică preț actualizat ). Produsul beneficiază de o garanţie din partea producătorului de 24 de luni.

Acest produs are o capacitate de 8 kg şi un design modern. Fiind dotat cu un ecran digital, butoane mecanice şi un buton rotativ, uscătorul de rufe oferă posibilitatea unei utilizări simple şi rapide. Culoarea albă a  uscătorului se potriveşte în orice încăpere. Modelul vine cu noi abilităţi şi tehnologii  care uşurează viaţa proprietarilor şi care îi scapă pe aceştia de grija uscării hainelor în interiorul casei sau al apartamentului, evitând astfel şi nivelul ridicat de umezeală.

Poze cu uscătorul de rufe Hotpoint TCF 87B 6PY1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Uscătorul de rufe Hotpoint TCF 87B 6PY1 are un tip de încărcare frontală şi un afişaj cu LCD, pentru a oferi date clare despre durata ciclului de uscare, timpul rămas şi funcţiile active. Uscătorul de rufe are 16 programe care pot fi utilizate în diferite situaţii. Cele mai importante dintre acestea sunt programul de împrospătare, programul antialergic, programul inovativ pentru jucării de pluş, programul pentru încălzire rufe, programul pentru cămăşi şi programul pentru mătase.

Nici programele clasice nu lipsesc din gama variată a uscătorului, astfel încât proprietarii îşi vor putea usca rufele de bumbac, jeanşii, articolele din lână şi hainele delicate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, certificatul Gold Care Woolmark este prezent în cazul acestui produs electrocasnic.

Din punct de vedere al funcţiilor auxiliare, uscătorul de rufe deţine o tehnologie avansată care permite proprietarilor să utilizeze programarea întârziată a ciclurilor de uscare, precum şi uscarea prin condensare. În momentul finalizării ciclului de uscare, utilizatorul va putea auzi o semnalizare acustică, iar în cazul în care rezervorul de apă este gol, un indicator luminos se va aprinde.

Filtrul uscătorului este detaşabil şi poate fi curăţat foarte simplu, iar senzorii cu ajutorul căruia funcţionează pentru monitorizarea umezelii rufelor şi a temperaturii din interiorul cuvei sunt extrem de utili în economisirea energiei electrice dar şi a duratei de uscare. Mai mult decât atât, acest uscător de rufe este dotat cu un ciclu de uscare împotriva alergenilor, cu ajutorul căruia pot fi îndepărtaţi alergenii care atacă pielea sensibilă, precum acarienii, bacteriile sau fungii.

Funcţia Manager Program Smart Dry este una dintre inovaţiile Hotpoint care permite utilizatorilor să aleagă până la 7 programe automate de uscare şi până la 85 de combinaţii care asigură eficienţa în uscare. Materialul din care este fabricată cuva este poliplexul, iar materialul din care este fabricat tamburul este inoxul. Hubloul poate fi deschis până la 180 de grade, iar dimensiunile acestui aparat electrocasnic sunt potrivite pentru orice spaţiu. Astfel, înălţimea acestuia este de 85 cm, lăţimea de 59.5 cm şi adâncimea de 55 cm.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 8 kg,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint TCF 87B 6PY1 este un uscător de rufe ce te scutește de timp și efort pierdut cu întinderea rufelor la uscat pe culme, permițându-ți să porți hainele imediat ce le-ai scos din cuvă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.