Hotpoint TCD83B6HZ – uscătorul de rufe performant

Uscătorul de rufe reprezintă un aparat util pentru persoanele care au spațiu suficient în baie sau bucătărie și doresc să aibă control asupra procesului de uscare a hainelor, putând să le folosească astfel mult mai repede după spălare. Hotpoint TCD83B6HZ este un model avantajos care îți poate salva mult timp și în plus îți oferă haine perfect igienizate. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care doresc să achiziţioneze modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 49 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, uscătorul oferind tehnologii performante la un preț accesibil. Punctele forte ale modelului sunt capacitatea mare de uscare, sistemul de uscare prin condensare și programele variate, precum și garanția pentru o perioadă mare de timp. Punctul ceva mai slab este reprezentat de consumul mai mare de energie, dar dacă avem în vedere performanța aparatului acest lucru poate fi ignorat.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

La nivelul designului se observă faptul că uscătorul arată la fel ca o mașină de spălat. Dimensiunile de 85 x 59.5 x 62.3 cm fac modelul ușor de încadrat în baie sau bucătărie, putând fi chiar și încadrat în mobilier. Hubloul este negru, oferind un contrast plăcut față de restul carcasei și se deschide spre partea stângă. Hubloul are o deschidere de 180 de grade, fiind de ajutor la încărcarea sau descărcarea hainelor.

Poze cu uscătorul de rufe Hotpoint TCD83B6HZ

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panoul de control are un ecran LCD care afișează informații despre programele de spălare. Butonul central circular este foarte asemănător celor de pe mașinile de spălat. Cuva este alcătuită din poliplex, iar tamburul este alcătuit din inox. Încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 8 kg, aparatul făcând față hainelor pentru întreaga familie.

Uscătorul se remarcă mai ales prin funcția de uscare prin condesare. Acesta are un număr de 9 programe gândite pentru a rezolva cât mai rapid și mai eficient uscarea hainelor. Există astfel 3 niveluri automate de uscare, un program antialergic, unul special pentru jucării de pluș, unul pentru încălzirea rufelor, unul pentru călcare ușoară și unul pentru lână. Datorită certificării Gold Care Woolmark uscătorului îi este recunoscută performanța de a nu deteriora materialele hainelor, acestea păstrându-și aspectul pentru mai mult timp. În același timp, există un sistem anti-şifonare care acționează la începutul şi sfârşitul programului, astfel încât unele haine să poată fi purtate chiar după ce au fost scoase de la uscat.

Pentru momentele în care utilizatorul are nevoie de împrospătarea hainelor, Hotpoint TCD83B6HZ are o funcție de răcire rapidă de 20 de minute. Aceasta este utilă mai ales în cazul hainelor de-abia despachetate, care au stat pentru o perioadă lungă de timp în șifonier sau care au fost purtate o singură dată, dar au prins spre exemplu miros de mâncare sau fum.

Modelul mai beneficiază de funcții speciale de protecție împotriva copiilor, de semnalizare acustică la terminarea programului și de programare întârziată.

Uscătorul de rufe Hotpoint se încadrează în clasa energetică B și va atrage din păcate un consum mai mare de energie. Investiția își merită însă banii datorită beneficiilor oferite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • capacitate de încărcare de 8 kg,
  • LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint TCD83B6HZ este un uscător de rufe eficient, ce te scutește de bătaia de cap de a găsi un loc potrivit pentru a întinde rufele la uscat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.