Hotpoint TCD 83B 6H/Z – uscătorul performant de rufe

Hotpoint TCD 83B 6H/Z este una dintre cele mai interesante opțiuni pentru un uscător de rufe, fiind un model care inspiră performanță și eficiență încă de la prima vedere. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), încadrându-se în clasa mid-range atât la preț, cât și la nivelul dotărilor.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Unul dintre punctele forte ale uscătorului este designul, astfel că, pentru un model care nu este premium, uscătorul beneficiază de o interfață foarte interactivă și finisaje moderne. Se remarcă ușa hubloului disponibilă pe negru, cu diametru generos și deschidere largă. De asemenea, ușa este prevăzută cu un mâner foarte practic, iar hubloul creează un contrast vizual atractiv față de restul carcasei. Panoul de control prezintă câteva aspecte care îmbunătățesc interacțiunea cu utilizatorul, fiind vorba de un ecran LCD destul de mare și butoanele plasate intuitiv și însoțite de pictograme. Uscătorul are dimensiunile de 85 x 59.5 x 62.3 cm, având nevoie de un spațiu aproximativ la fel de mare ca o mașină de spălat haine.

Poze cu uscătorul de rufe

Hotpoint TCD 83B 6H/Z

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Atunci când vorbim despre un uscător, unul dintre aspectele cele mai importante este capacitatea de încărcare, aceasta putând determina o economie considerabilă de timp și energie. În cazul de față încărcarea se face frontal, iar capacitatea maximă este de 8 kg. Prin urmare, în cadrul unui singur program vei putea să usuci întreaga cantitate de haine dintr-un ciclu de spălare.

Bineînțeles, principalul aspect de luat în considerare este performanța. Modelul Hotpoint usucă prin condensare şi evacuează apa rezultată. Rezervorul de acumulare are 5 litri, fiind unul destul de mare. Uscarea se face cu ajutorul unor senzori care măsoară nivelul de umiditate și temperatură, funcționând foarte precis. Astfel, atunci când sunt atinse nivelele setate de utilizator, programul se oprește automat.

Pentru uscarea propriu-zisă există o serie largă de programe variate, astfel încât să obții rezultate mult mai bune pentru situații particulare. Ai la dispoziție mai exact un număr de 9 programe, printre acestea numărându-se un program antialergic, unul special pentru jucării de pluș, unul pentru încălzirea rufelor, unul pentru călcare ușoară, unul pentru lână, dar și 3 programe pentru uscarea automată. Funcția specială de anti-șifonare te va ajuta să calci mult mai ușor rufele, în același timp existând o funcție de împrospătare, utilă pentru hainele care au stat mult timp în șifonier sau cele care au fost expuse la fum de țigară.

Nu în ultimul rând, consumul reprezintă un criteriu important pentru uscătoarele de haine, iar modelul de față se încadrează din acest punct de vedere în medie, fără a se remarca. Uscătorul se încadrează astfel în clasa de eficiență energetică B.

Modelul Hotpoint este un uscător eficient și modern, dar care atrage un consum energetic ceva mai mare. Datorită capacității mari de încărcare, vei putea totuși să reduci din costuri prin faptul că nu va trebui să repeți mai multe programe decât este cazul după un ciclu de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design atractiv
  • Capacitate mare de uscare
  • Performanță ridicată

Contra:

  • Consum ceva mai ridicat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.5
Performanțe - 9.3

9.4

O alegere eficientă

Hotpoint TCD 83B 6H/Z este un uscător de rufe bine pus la punct din punct de vedere al designului, dar și din punct de vedere al dotărilor.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.