Hotpoint LSTB 4B00 – mașina de spălat vase slim cu capacitate mare de spălare

În ultima perioadă chiar și modelele mai performante de mașini de spălat vase au devenit mai ieftine, iar Hotpoint este un producător care mizează pe fidelizarea cumpărătorilor prin integrarea unor beneficii suplimentare precum garanția extinsă de 5 ani. Hotpoint LSTB 4B00 este unul dintre modelele care se încadrează în această ofertă, fiind unul dintre cele mai atractive. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1274 lei (verifică preț actualizat )Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Punctele forte ale aparatului sunt designul slim, capacitatea mare de spălare și eficiența ridicată. Dacă mai adăugăm și garanția de 5 ani, pachetul este unul foarte atractiv. Punctul ceva mai slab este reprezentat de consumul de doar clasa A.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul simplu, dar care inspiră încredere și eleganță prin aspectul compact și perfect ermetic. Carcasa este în totalitate albă. Panoul de control are o interfață intuitivă prevăzută cu câteva butoane care fac programarea extrem de ușoară. Panoul este plasat pe muchia superioară a ușii, fiind ușor de accesat și de verificat.  Mașina are dimensiunile de 82 x 44.5 x 57 cm, fiind una slim și putând fi încorporată în orice mobilier de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LSTB 4B00

Hotpoint LSTB 4B00

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este organizat în două coșuri din sârmă. Capacitatea de spălare este de 10 seturi, fiind mai mult decât suficientă pentru a face față veselei pentru întreaga familie. Coșul superior este reglabil pe înălțime. Sunt disponibile de asemenea un coș glisant pentru tacâmuri și un compartiment pentru sare. Mașina poate spăla orice tip de vase, de la cele mici precum paharele sau cănilor, la cele medii precum farfuriile sau castroanele și până cele mari precum oalele sau tigăile.

La nivel tehnic, modelul are control electronic și dispune de două nivele de temperatură. Elementul de încălzire este ascuns.

În ceea ce privește spălarea, vei avea la dispoziție patru programe. Există astfel un program special de prespălare, unul normal pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, unul eco pentru spălarea eficientă la un nivel redus de resurse și unul intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie. Este de remarcat faptul că poți opta pentru funcția de încărcare la jumătate, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să aștepți pentru mai multe vase, putând spăla un număr redus la un nivel economic.

Pentru o utilizare în siguranță, aparatul este dotat cu un sistem Overflow de protecție împotriva inundațiilor. Acesta funcționează pe baza unor senzori care verifică nivelul de apă.

Hotpoint LSTB 4B00 este prevăzut cu indicator de sare, așa că nu vei fi niciodată luat prin surprindere de terminarea acestuia.

Mașina de spălat vase se încadrează în clasa de eficiență energetică A, având un consum redus de curent electric. Clasa de eficiență pentru spălare și uscare este tot A, așa că performanța este dovedită. Vei avea la dispoziție vase perfect curate și igienizate. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 0.94 kwh, iar cel anual este de 267 kWh. Consumul de apă este și el redus, fiind folosiți 10 litri pentru o spălare și 2800 de litri anual.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 10 seturi,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.4
Performanțe - 8.6

8.5

Bună

Hotpoint LSTB 4B00 este o mașină de spălat vase elegantă, la un preț destul de accesibil, potrivită pentru cei sătuli de spălatul vaselor.

User Rating: 3.73 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.