Hotpoint LST 216A – spune adio vaselor spălate manual

Că ne place sau nu spălatul vaselor face parte din rutina zilnică a fiecăruia dintre noi. Și sinceră să fiu trebuie să recunosc faptul că nu este chiar cea mai plăcută activitate din viața de zi cu zi. De aceea consider că mașinile de spălat vase sunt o binecuvântare pentru orice cămin. Ce rost are să pierzi timpul spălând un munte de vase după ce ai terminat de gătit, când de acest lucru se poate ocupa dânsa, mașina de spălat vase, ce va deveni o prietenă de nelipsit din viața celor ce o testează. Acesta este și motivul pentru care am ales ca astăzi să discutăm despre mașina de spălat vase Hotpoint LST 216A. Are un preț de aproximativ 1318 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent din punctul meu de vedere, ținând cont că nu mai trebui niciodată să pierdem momente prețioase din viață spălând vase.

Este un model încorporabil, ce se va potrivi oricărui stil de mobilier de bucătărie, indiferent de culoare. Modelul Hotpoint se bucură de un design plăcut, elegant aș putea spune. Panoul de control se regăsește în partea superioară și încorporează câteva butoane de control și un afișaj de tip LED. La o primă vedere ai putea spune că este un model destul de simpluț, dar tocmai prin simplitatea sa denotă rafinament și bun gust. La interior are două coșuri de depozitare, bine compartimentate, pentru fiecare set de tacâm.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LST 216A

Hotpoint LST 216A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Hotpoint are capacitatea de a spăla 10 seturi de vase, prin urmare dacă sunteți amatori de petreceri, nu va trebui să vă mai faceți griji că după plecarea invitaților vă prinde dimineața spălând la vase. Numără până la 6 programe de spălare, în funcție de gradul de murdărie al vaselor: normal, intensiv, bio, prespălare și un program special pentru cristale.

Potrivit testelor de eficiență, mașina de spălat se încadrează în clasa A la energie, cu un consum de 0,92 kwh/ciclu de spălare, clasa A la spălare, cu un consum de 10 L/ciclu și clasa A la uscare, de unde rezultă că nu veți avea o creștere semnificativă la factura cu energia electrică, iar la apă, cu siguranță dacă spălarea s-ar face manual ați consuma mult mai mult de atât.

De acum gătitul va fi doar plăcere nu și durere de cap cu vasele care s-au strâns în timpul preparării meselor delicioase.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț bun,
  • clasa de eficiență energetică A,
  • afișaj LED

Contra:

  • nu are sistemul de siguranță pentru copii

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Hotpoint LST 216A este mașina de spălat vase, ce te va scăpa de grija zilnică a spălării vaselor manual. Bucură-te de timpul economisit împreună cu cei dragi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.