Hotpoint LSFF 9M124 CX EU – mașina de spălat vase slim economică

Mașinile de spălat vase slim reprezintă soluția perfectă pentru cei care au probleme cu spațiul în bucătărie. Modelul Hotpoint LSFF 9M124 CX EU vine însoțit de o întreagă serie de dotări utile, iar în plus oferă o garanție extinsă de 5 ani, fiind cu atât mai atractiv. Modelul are un preț de aproximativ 1899 lei (verifică preț actualizat), raportul calitate-preț fiind unul bun iar mașina oferind dotări atractive pentru o bucătărie mică și garanție extinsă. Trecând peste micile inconveniente, mașina este una chiar atractivă.

Modelul are un design foarte modern, fiind alcătuit din inox, iar liniile fiind fine și ușor rotunjite. Panoul de control este extrem de simplu de utilizat, facilitând accesul persoanelor de toate vârstele. Acesta este prevăzut cu un număr foarte redus de butoane și un ecran LCD care să ajute la setarea programelor iar, în ceea ce privește interiorul, vei găsi două sertare din grătar. Sertarul superior este totuși puțin cam prea înalt poziționat, așa că va fi mai greu să încarci pahare. Mașina are dimensiunile de 85 x 45 x 60 cm, fiind ușor de încorporat în mobilierul de bucătărie.

Poze cu mașina de spălat vase

Hotpoint LSFF 9M124 CX EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având de-a face cu un model slim, vei găsi capacitatea obișnuită de încărcare de 10 seturi de vase. Probleme vor exista doar atunci când ai de spălat oale sau tigăi mai mari în același timp cu alte elemente de veselă, fiind nevoie să repeți mai multe programe. Din fericire, însă, consumul este unul mic, acesta aducând un argument important de achiziție. Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ și are un consum anual de doar 211 kWh.

Deși capacitatea de încărcare nu este impresionantă, spălarea este însă foarte eficientă, acest lucru fiind demonstrat de câștigarea apartenenței la clasa de eficiență A. Cu alte cuvinte, grăsimea va fi îndepărtată cu succes și vei primi vasele curate, ca noi. Acestea vor fi în același timp și uscate, așa că nu îți va rămâne decât să le pui la loc în dulap sau direct pe masă. Pentru momentele în care ai o cantitate mai mică de vase de spălat și nu vrei să faci risipă de energie, există o funcție specială de încărcare la jumătate.

În ceea ce privește spălarea efectivă, ai la dispoziție 9 programe, fiind posibilă și programarea întârziată. Programele sunt variate și îți oferă o soluție eficientă pentru orice tip de veselă. Există, așadar, un program auto normal pentru vasele de zi cu zi, unul auto intensiv pentru vasele mai dificile sau unul ultra intensiv pentru spălarea vaselor foarte mari, etc. În același timp, mai ai la dispoziție și un program rapid de 25 de minute, lucru ce se dovedește util pentru momentele în care ai nevoie rapid de vase curate. Dacă tot veni vorba de timp, trebuie să știi că programele durează destul de mult, ceea ce se poate dovedi a fi un inconvenient.

Modelul este dotat cu sisteme speciale de siguranță, atât pentru protecția împotriva inundațiilor, cât și pentru protecția copiilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design modern din inox
  • Panoul de control simplu de utilizat
  • Spălare și uscare eficientă

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.3
Performanțe - 8.8

8.6

Pentru că timpul contează

Hotpoint LSFF 9M124 CX EU este o mașină de spălat vase cu o capacitate de încărcare de 9 seturi, ce te va scăpa de rutina de a mai spăla vreodată vase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. HERMENEANU GABRIELA

    Buna ziua , va rog ajutatima si pe mine , am cumparat masina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU – mașina de spălat vase slim economică si nu am manual de utilizare in limba romana si nu stiu sa o folosesc …nu as vrea sa o stric , are paleta de sus care nu este prinsa si nu stiu cum sa o prind …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.