Hotpoint LSFB 7B019 EU – mașina de spălat vase cu garanție extinsă

Garanția reprezintă un aspect important pentru orice aparat electrocasnic, prezența acesteia atrăgând încredere în brand și asigurându-te că, în cazul în care apare o problemă, vei putea apela gratuit la serviciile de calitate ale unui service acreditat. Hotpoint este unul dintre producătorii care se remarcă prin garanția extinsă a produselor sale, iar gama de mașini de spălat vase nu face excepție. Hotpoint LSFB 7B019 EU este un model slim cu dotări atractive și suport de lungă durată. Are un preț de 1449 lei (verifică preț actualizat), încadrându-se în media de pe piață. Garanția oferită este de 5 ani, fiind cu mult mai mare decât în cazul altor modele.

Designul mașinii este unul simplu, dar care oferă impresia de stabilitate și performanță, în ciuda dimensiunilor slim. Mașina măsoară 85 x 45 x 60 cm și este complet albă. Panoul de control este mecanic, fără a fi prevăzut cu afișaj electronic sau prea multe butoane, acest lucru însemnând însă că programele sunt mult mai ușor de setat. Pentru aceasta, panoul este prevăzut cu mai multe pictograme sugestive.

Poze cu mașina de spălat

Hotpoint LSFB 7B019 EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 10 seturi, aceasta fiind una foarte bună pentru un model slim. Cu toate că nu vei putea spăla prea multe farfurii pe lângă niște vase mari precum oalele sau tigăile, în rest mașina va face față întregii vesele pentru familie.

În ceea ce privește performanța, modelul are întâi de toate 2 nivele de temperatură. Eficiența la spălare este de clasă A, așa că vasele vor fi curățate corespunzător, chiar și cele pline de grăsime. Pentru spălare ai la dispoziție 7 programe destul de variate, care să rezolve problema veselei murdare. Vei găsi astfel un program rapid cu o durată de 40 de minute, unul normal pentru vasele de zi cu zi cu un nivel de murdărie mediu, unul intensiv pentru vasele foarte murdare, unul pentru vase delicate precum cele din sticlă etc. Se remarcă în același timp sistemul eficient de uscare, cu ajutorul căruia mașina îți oferă vase gata pentru utilizare, fără a mai fi nevoie să le pui la scurs sau la uscat.

Sistemul de siguranță Overflow are la bază senzori care evită surplusul de apă și inundațiile, iar în cazul unei probleme alimentarea cu apă este oprită automat, așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Consumul este unul bun, mașina încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+ și folosind în același timp o cantitate mai mică de apă. Prin urmare, modelul ajută atât la economisirea banilor, cât și la protejarea mediului. Consumul de apă pentru un program este de 10 litri, în timp ce consumul de curent este de 0.83 kW, nivelul de zgomot atingând valoarea de 49 dB.

Modelul este o mașină de spălat vase slim, potrivită pentru bucătăriile mici. Capacitatea de spălare, eficiența și consumul sunt foarte bune, pachetul fiind completat de o garanție extinsă. Prin urmare, modelul este unul foarte atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • programe variate
  • garanție extinsă
  • consum bun

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.4
Design - 8.5
Performanțe - 8.5

8.5

O alegere eficientă

Hotpoint LSFB 7B019 EU este o mașină de spălat vase ce se va încadra perfect în bucătăria ta și îți va deveni o prietenă excelentă de-a lungul timpului.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.