Hotpoint LSF712 – mașina de spălat vase cu programe variate

Mașina de spălat vase este un dispozitiv util în bucătărie datorită faptului că economisește timp și, în plus, curăță mult mai eficient și mai igienic vesela. Mașinile de spălat vase au ajuns să aibă programe variate de spălare, adaptate celor mai comune situații întâlnite în gospodării. Modelul Hotpoint LSF712 este un astfel de model care se remarcă printr-un număr mare de programe. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1125 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun. Punctele forte ale mașinii sunt capacitatea mare de încărcare și programele variate de spălare. Punctele negative sunt consumul care putea fi mai bun și controlul manual, dar aceste aspecte sunt motivate de păstrarea unui preț mai mic și pot fi trecute cu vederea.

Designul mașinii de spălat este unul simplu, dar care se remarcă prin eleganță și calitatea materialelor din care este alcătuit. Mașina este disponibilă pe alb și, prin urmare, se va încadra ușor în orice bucătărie. Aparatul are dimensiunile de 85 x 45 x 60 cm, numărându-se prin cele de tip îngust. Controlul este manual, iar panoul este unul extrem de simplu.

Poze cu mașina de spălat vase Hotpoint LSF712

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase are o capacitate de 10 seturi, rezolvând dintr-o singură spălare un număr mare de vase. Interiorul este organizat în două coșuri spațioase din grătar.

La nivelul dotărilor tehnice, mașina se remarcă prin programele diverse de spălare și uscare. Există, astfel, două nivele de temperatură și un număr de 7 programe automate. Programul rapid este util pentru momentele în care este nevoie urgentă de spălarea vaselor într-un timp scurt. Programul se dovedește eficient pentru situațiile în care urmează să se gătească pentru un moment imprevizibil sau în care se dorește rezolvarea rapidă a problemei spălării unei cantități de vase cu grad mediu de murdărie.

Program Eco este ideal pentru consumul redus de energie și apă, păstrând în același timp rezultatele unui ciclu normal. Cel pentru delicate este dedicat vaselor din sticlă sau celor fragile, de tipul paharelor sau seturilor din materiale valoroase. Programul normal este cel recomandat pentru utilizarea zilnică, oferind rezultate ideale pentru vase cu un grad mediu de murdărie.

Mașina de spălat vase mai are o funcție de Protecție pentru Copii, asigurându-se astfel că nu vor exista probleme atunci când sunt copii prin preajmă.

Hotpoint LSF712 mai oferă funcții de siguranță pentru copii, pentru inundație și pentru evitarea excesului de apă. Astfel, utilizatorul va beneficia întotdeauna de o spălare sigură, lipsită de riscuri. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, consumul de apă și energie fiind redus. Consumul energetic pentru un ciclu de spălare este de 0.92 kWh. Consumul anual de energie este de 268 kWh, iar cel de apă este de 2800 de litri.

Nivelul de zgomot al mașinii este unul redus, acesta atingând 51 dB. Ca idee, mașina are un nivel de zgomot asemănător cu cel al unui ciclu de spălare pentru o mașină de spălat haine (ciclu simplu, nu la centrifugare). Mașina beneficiază de garanție tehnică și de conformitate, fiecare dintre acestea având un termen de 2 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • silențioasă
  • preț rezonabil

Contra:

  • controlul este manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru cei ce s-au săturat să piardă timpul spălând vase, Hotpoint LSF712 ar putea fi soluția perfectă pentru a rezolva acest aspect.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.