Hotpoint LFF8M121CX – mașina de spălat vase cu garanție extinsă

Hotpoint LFF8M121CX este o mașină de spălat vase modernă și performantă, care oferă un randament foarte bun, fiind, în același timp, economică și având un preț avantajos. Vei fi surprins de dotările care pe alocuri sunt identice cu cele ale modelelor din clase superioare. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1615 lei (verifică preț actualizat )Prețul este unul potrivit pentru dotările existente. Punctele forte ale modelului sunt capacitatea foarte mare de spălare, motorul performant, consumul redus de energie și garanția extinsă. Având în vedere prețul, nu putem reproșa nimic. Alegerea este una foarte bună chiar și pentru un mic local.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Deși categoria de preț nu este una de vârf, modelul asigură o calitate superioară fiecărui nivel. Acest lucru este vizibil încă de la prima vedere, designul fiind disponibil pe inox. Interfața contribuie la stabilirea unui aspect foarte modern, în primul rând datorită ecranului LED. Acesta este plasat în partea centrală și are afișajul portocaliu, oferind o vizibilitate bună și un contrast plăcut. Panoul oferă posibilitatea programării întârziate și este prevăzut și cu un indicator de sare.

Poze cu mașina de spălat vase

Hotpoint LFF8M121CX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 60 cm, modelul ocupând la fel de mult spațiu ca o mașină de spălat haine. În același timp, acesta poate fi încadrat în mobila de bucătărie pentru a economisi mai mult spațiu.

În ceea ce privește organizarea interioară, aceasta se bazează pe două coșuri spațioase din sârmă. Capacitatea de spălare este de 14 seturi, fiind una dintre cele mai mari și făcând modelul potrivit chiar și pentru bucătăriile mici de bistro-uri. Vei putea spăla întreaga veselă, de la pahare și tacâmuri și până la farfurii, tigăi sau oale.

Coșul superior este reglabil pe înălțime, permițând adaptarea la dimensiunile vaselor pe care le ai de spălat. La baza performanței spălării se află un motor Flexy Power. Acesta este puternic si eficient, putând alterna vitezele de lucru și presiunea apei, reglându-le în funcție de gradul de murdărie a vaselor. Elementul de încălzire este ascuns.

Pentru spălare sunt disponibile 8 programe variate, care îți vor oferi sprijin pentru orice situație. Printre programe se numără unul eco pentru spălarea de zi cu zi a vaselor cu un grad mediu de murdărie la un nivel redus de resurse, un program intensiv pentru spălarea vaselor cu grad ridicat de murdărie și un program pentru spălarea rapidă în 30 de minute.

Este de apreciat faptul că, datorită sistemului eficient de uscare, vasele vor fi gata pentru servire la sfârșitul programului, fiind perfect uscate.

Vei folosi destul de mult aparatul, așa că probabil vei fi bucuros să afli că acesta are un consum redus. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. La achiziție ar trebui să ții cont de faptul că, deși în primă fază investești o sumă mai mare, pe termen lung decizia se va dovedi a fi una inspirată.

Trebuie să știi că prin înregistrarea produsului pe site-ul Hotpoint vei obține o garanție extinsă de 5 ani și vei putea fi sigur că orice posibilă problemă se va rezolva.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 14 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.6
Performanțe - 9.8

9.6

O alegere excelentă

Hotpoint LFF8M121CX este o mașină de spălat vase de o eleganță aparte, ce te va ajuta să ai vesela impecabilă de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 4.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.